fredag 15. januar 2016

Dusj og damp huden med næringsrike tonere

Akkurat som en pålitelig bestevenn kan du alltid stole på at våre tonere vil rydde opp etter en fest. En liten rensende dusj på huden vil hjelpe deg å lukke porene, og får huden øyeblikkelig til å føles mer strålende og klar for en god dose med fuktighet (spesielt anbefalt etter en sen kveld ute). Bare spray toneren direkte på ansiktet og tillat den å synke inn eller spray på en bomullspad som du stryker lett over ansiktet for å fjerne rester etter rensen.


Tea Tree Water inneholder naturlige antiseptiske ingredienser som behandler kviser og urenheter varsomt, men effektivt. Den næringsrike blandingen av antibakteriell tea tree og rensende grapefruktolje vil etterlate huden din matt og forfrisket – perfekt for når du lengter etter den helt rene følelsen.

Om du i stedet ønsker å behandle huden din med en dose av klarhet og mild hydrering, prøv Eau Roma Water. Allsidig lavendel og tyrkisk damaskrose fra våre produsenter i Senir arbeider sammen for å berolige og hydrere huden, og vil hjelpe deg med å føle deg avkjølt, beroliget og samlet. 

For en hud som føles lett og sensitiv vil Breath Of Fresh Air være riktig toner for deg, med næringsrik karragenan og rose absolutt som jevner ut og balanserer, og med patchouli for sin beroligende effekt på huden.


Å dampe ansiktet er en bra måte å rense og klarne huden på om man har 5 minutter å avse. Dekk hodet med et håndkle og len deg over en bolle med kokende varmt vann som er tilsatt urter eller eteriske oljer, så inhalerer du dypt i fem til ti minutter. Denne prosessen kan hjelpe med å levere oksygen dypt inn i porene i huden og gjør det enklere å fjerne skitt, samtidig som det tilfører fuktighet.

De urteblandingene du velger og regelmessigheten over dampingen kan være avgjørende for balansen i huden din. Om du liker at huden din føles matt og ren, damp cirka fem minutter to til tre ganger ukentlig med sitrusoljer som f.eks. grapefrukt eller sitron. Det vil hjelpe deg å holde huden ren og frisk.

Om du trenger mer hydrerende produkter, vil huden din sannsynligvis ha nytte av sporadiske fremfor regelmessige behandlinger med damp. Fuktighet er viktig her, og oljer som rose, lavendel og kamille vil gi næring og beskyttelse mens du renser.
Som med alt annet er balanse nøkkelen her. Om du damper regelmessig vil en blanding av milde ingredienser hjelpe deg å ta vare på huden.


Dream Steam tonertablett inneholder rose og kamille som beroliger huden din, mens tea tree-olje renser og forfrisker. Denne tabletten er et flott tilskudd for alle, men er kanskje best tilpasset for deg som har behov for fuktighet og som har tendenser til sensitiv hud.


Tea Tree tonertablett er et oppløftende og energisk valg, laget med antiseptiske ingredienser som hjelper huden din å kjennes sunnere og klarere ut. Perfekt for deg som trenger litt hjelp med å balansere huden, enten du sliter med utbrudd av kviser, grove porer eller har oljet hud. Har du normalt fin hud er denne tabletten flott å bruke av og til for rens og forfriskning.

Tips! Dette vannet er veldig næringsrikt og kan beholdes kjølig noen dager etter dampingen. Bruk det gjerne til å vaske ansiktet eller ta det på som tonervann etter behov. Her må ingenting gå til spille.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar