fredag 29. januar 2016

En grunn til å smile: Splitter nye tannpleieprodukter!

Du kan oppleve at du får overveldende lyst til å smile etter at du har pusset tennene med disse herlig forfriskende nye tannpulver og tanntablettene. Men før du tester dem ut, her gir vi deg mange grunner til å bytte bort din vanlige tannkrem…


  • du skal ut på eventyr? Enten det kun er å friske opp hygienen etter lunsj på jobb, dra på spennende interrail eller utforske naturen i en kajakk, så er disse nye tanntablettene en enkel og praktisk løsning å ta med. Slipp en av disse i vesken før du drar og du sparer plass og slipper søl. Skal du kun ta med deg håndbagasje? Da har vi gode nyheter! Du kan reise verden rundt uten å bekymre deg for strenge restriksjoner mot flytende væsker.


  • Å klemme, skvise eller rulle siste tannkremrest ut av tuben vil være et glemt kapittel. Du kan nøyaktig se hvor mye du har igjen i disse gjennomsiktige flaskene og krukkene, uten kliss og ekstra arbeid. En ekstra fordel er at ikke noe av produktet går til spille fordi det er gjemt i enden av tuben og er vanskelig å få tak i, her blir alt brukt opp.


  • Ingredienser som sodium bicarbonate (du kjenner det best som bakepulver) er blandet inn i disse tannpleieproduktene for å gjøre munner glade. Det har en mild slipende egenskap og er et fortykningsmiddel. Etter pussingen vil det i tillegg gjøre spyttet ditt til et fiendtlig miljø for sure bakterier.


  • Avfallsdeponi blir fylt opp med milliarder av tannkremtuber hvert år. Tradisjonell tannkrem er pakket i tuber som er umulige å rengjøre, og ofte er tubene laget av aluminium som ikke er gjenbrukbare. Som avfall tar det omtrent 450 år for en plastikktube å gå i oppløsning! Tanntablettene og tannpulveret vårt er pakket i beholdere som er laget av gjenvunnet plast eller papp og er perfekte å gjenvinne, du slipper bare flasken eller krukken i avfallet hjemme som skal til gjenvinning.


  • Hver tanntablett er perfekt porsjonert for ett tannpuss, så det er enkelt å regne ut hvor mye du skal bruke! For tannpulver, bare fukte tannkosten i vann og press den ned i pulveret. Voilà!“Jeg er overbevist, men hvilken skal jeg prøve?”

Om du ønsker å holde deg til det kjente, dypp tannkosten i vann og nyt en frisk Miles Of Smiles tanntablett, med en trippel dose av mynte. Engelsk peppermynte, økologisk peppermynte og vill mynteolje gir en “tinglende” ren følelse og en sunn munn takket være sine sterke antibakterielle egenskaper.

Ønsker du å våge deg litt lenger? Puss tennene og munnen super-ren med Dirty tanntabletter. Stimulerende og kjølende peppermynteolje, humørløftende neroli og rensende kaolin får deg til å føle deg ren og frisk, uansett hvor skitten du måtte føle deg utenpå.

For deg som våger deg mer utpå det ukjente, prøv våre fruktige og duftende alternativer som Bling!, Limelight og Oral Pleasure (denne smaker akkurat som pasjonsfrukt) tanntabletter. De er stappfulle av fordelaktige ingredienser, som f.eks. papainpulver, et enzymekstrakt fra den umodne frukten fra papayatreet som hjelper deg å bryte ned plakk når du pusser.Ser du etter noe litt søtere? Hvorfor ikke teste ut Tooth Fairy tannpulver? Om du ønsker en deilig smak av jordbær og en gnistrende ren følelse som varer hele dagen, er denne riktig for deg. Søt xylitol og antibakteriell sitronolje er en perfekt match. Og forresten, du kan aldri bli for gammel til å pusse tennene dine med skimmer!

Det er et pulver eller en tablett for hvert humør og sinnstilstand, så vær åpen og oppdag hele vår kolleksjon her…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar