mandag 25. januar 2016

En fersk guide til flott hår

Ønsker du å gi håret ditt litt løft? Stimulere hårveksten? Tilføre fuktighet? Å bruke ferske, naturlige ingredienser er en super måte å gi håret ditt den beste pleie.



Her er en praktisk guide for hvordan velge de beste ingrediensene for ditt hårs behov og hvordan få hårmanken din til å se og føles praktfull ut!

Havsalt
Grovt havsalt er full av næring som holder hår og hodebunn sunne. Det er pakket full av mineraler som naturlig finnes i sjøvann, spesielt sodium og magnesium som vil mykgjøre og pleie håret, og vil etterlate håret mer fyldig og elastisk enn noensinne før. Flak av havsalt vil også hjelpe med å bekjempe effekten av mykt vann - som kan gjøre håret flatt - og forfremme et fantastisk, skinnende og volumiøst hår.

Honning
For myke og hydrerte lokker, velg produkter som inneholder honning. Det er en naturlig fuktighetsbevarer som hjelper hår å holde på og stenge inne fuktigheten, mens dens antibakterielle og anti-innflammatoriske kvaliteter jobber med å rense og berolige på samme tid. Ubehandlet honning er også et naturlig konserveringsmiddel, noe som betyr at det kan holde seg over flere år og forlenger derfor naturlig holdbarheten til produktet ditt. ‘
Banan
Bananer er utrolig næringsrike og stappfulle av vitamin A, B, C og E, i tillegg til kalium og masse proteiner, noe som gjør dem perfekte for å rense, styrke og mykgjøre håret ditt. Og om det ikke er nok, så lukter de deilig også!
  
Tang
Tang overlever ved å filtrere sjøvannet for næringsstoffer, så den er full av herlige, pleiende godsaker. Pakket full med vitaminer, proteiner, aminosyrer og mineraler vil den gjøre mirakler for håret ditt ved å holde det hydrert og sikre at hodebunnen din er beroliget og myk. Tang er også en rik kilde for vekststimulerende jod, som vil hjelpe deg å få tykkere og fyldigere hår.

Sitron
Sitroner er fulle av vitamin C, noe som gjør dem til en effektiv naturlig rens. De vil forsiktig fjerne overflødig olje og fett uten å strippe håret for de gode sakene som trengs for at det skal se flott ut. I tillegg er sitroner naturlig sammentrekkende, dvs. de vil oppmuntre hårskjellene til å legge seg flate og reflektere mer lys, noe som gir deg inntrykk av at håret er mer skinnende. Sitronjuice blir også brukt som en naturlig måte å lysne og klarne blondt hår.

Kakaosmør
Gi håret ditt et intensivt fuktighetsboost ved å bruke produkter som inneholder kakaosmør. Det er svært fuktighetsgivende og er lenge blitt verdsatt for sin pleiende kvalitet, og vil etterlate håret glatt, mykt og lett å håndtere. Kakaosmør kan også tilføre livlig volum og styrke til håret, og hjelper håret til å se og føles sunnere og flottere.  

Egg
I århundrer har egg blitt brukt som naturlig behandling av hår. Deres høye innhold av proteiner og vitaminer vil lage et beskyttende filter på hårstråene, og gjør håret sterkere, sunnere og mer skinnende. Egg er i tillegg rike på vitamin D, noe som kan hjelpe med å oppmuntre hårveksten.

Peppermynte
Styrkende peppermynte er bra for hår siden dens høye innhold av mentol vil øke blodsirkulasjonen og stimulere hårsekkene, mens dens beroligende egenskap vil roe hodebunnen. Peppermyntens naturlige sammentrekkende egenskap vil også regulere hodebunnens oljeproduksjon og gi håret volum og glans.
Kokosnøtt
Kokosnøtten er både rensende og pleiende, noe som gjør den perfekt til bruk i hårprodukter. Rik på mangan, kopper og selen vil kokosnøtten forsiktig rense håret og hodebunnen, og gjøre den glad og sunn. På grunn av dens høye innhold av vitamin E vil kokosnøttoljen i tillegg gi fuktighet i dybden og sikre at håret ditt vil holde seg på topp med maksimum glans.

Nesle
Et naturlig sammentrekkende middel som vil berolige hodebunnen og etterlate hode og hår med en følelse av sunnhet og ro. Denne planten inneholder vitamin A og C, i tillegg til jern og klorofyll, og blir brukt til å balansere oljeproduksjonen på hud og hår.

Disse ferske ingrediensene og mange flere finner du i vårt utvalg av hårprodukter her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar