fredag 11. mars 2016

Hvordan få perfekte lepper

Få nydelige og myke lepper med disse tipsene fra oss.


Eksfoliering
For å holde leppene på sitt beste, alltid gi en mild skrubb før du tar på farge. Det vil glatte og mykgjøre teksturen i huden, som igjen vil hjelpe deg å forhindre at leppestiften «blør». Våre leppeskrubber inneholder jojobaolje, som er den oljen som ligner mest på vår egen naturlige olje i huden, og vil legge igjen fuktighet selv etter eksfolieringen.

Fuktighet
Følg på med en leppebalsam som både gir fuktighet og næring. Våre leppebalsamer er konserveringsfrie og pisket luftige slik at de er enkle å ta på. Disse vil holde leppene dine beskyttet og gi en naturlig barriere mot vær og vind.

Se hele vårt utvalg av leppeskrubber og leppebalsamer her.


Farge
Sett farge på dagen med fargerike lepper! Lush sin make up inneholder langvarige og oppsiktsvekkende farger med en fuktighetsgivende base av jojobaolje, candelillavoks og rosevoks. De er også 100% vegan og er ikke testet på dyr, så du kan bære disse med god samvittighet.

Hvordan brukes de:
Tegn opp leppenes ytterkant med tuppen av kosten og fyll på med farge. For en mer subtil farge, bruk mindre og fordel den på med fingertuppen eller miks den med en av våre leppebalsamer. Du kan også bruke fargen som kremrouge eller som øyeskygge.

Se hele utvalget av leppestifter her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar