mandag 7. mars 2016

Snart tid for å tenke på påskegodt!

Påske er like rundt hjørnet og vi har vært travle med å lage spennende ‘limited edition’ godbiter for anledningen. Hver og en av våre håndlagde skatter er fulle av ingredienser som gir fordeler til kropp og sinn. Vær rask og fyll opp kurven din - før de forsvinner for godt!


Hopp i badekaret

Vår elskede Golden Egg badebombe-smelt er tilbake igjen i år med sin søte sjokoladekaramell-duft. En brusende badebombekjerne er dekket med et lag av fuktighetsgivende fair trade kakaosmør fra et fredssamfunn i Colombia, deretter dyppet i et plastikkfritt gullskimmer.

For de av dere som elsker søtsaker vil vår sukkerspinn-duftende Fluffy Egg badebombe være en godbit for badekaret. Nyt det klare rosa vannet og la den søte duften skylle over sansene dine – dette er en av tradisjonene til Lush om våren og ser fantastisk ut i påskekurven!

Which Came First? Badebombe er en favoritt fra tidligere påsker, men har fått et frekt nytt navn. Dette ekstra store egget er stort nok for tre bad, så bare gi den et knekk for å dele det i to og et ekstra bad i form av en søt liten påskekylling dukker fram! Energigivende grapefrukt- og sitronoljer og fair trade vaniljeekstrakt fra Uganda gir en deilig parfyme av sjokolade og sitrus, et perfekt tillegg til dens delikate rosa vann.


Reis til den fiolette enden av regnbuen med Ultraviolet boblebit. Knus halve av denne ekstra store boblebiten under rennende vann når du tapper i badekaret og synk ned i dypt lilla vann, et trøstende teppe av skum og en stemningsfull parfyme av fioler og ylang ylang. Hver og en er laget med kjærlig hånd, så ingen er eksakt like.

Vårlig dusj

Trenger du litt sprett i stegene dine denne påsken? Skum opp med Bouncy Bunny dusj-jelly, laget med brasiliansk appelsinolje, mykgjørende karragenan-ekstrakt og næringsrikt uttrekk av blålusern (alfalfa), og vil løfte humøret ditt og gjøre huden din myk i ett hopp!

Påskegaver

Solrike dager ligger foran oss med Rainbow gaveeske, som inneholder en fargerik sitrus-duo. Somewhere Over The Rainbow såpe og Brightside boblebit er pakket inn for hånd i fargerikt resirkulert papir og vil gi glede til den som mottar den!


Kaniner, gulrøtter, egg…kan det bli mer påske enn det? Carrot gaveeske er en flerfarget gulrot som er fylt opp med ferske og energiske påske-godbiter, inkludert den eksklusive Spring Bunny badebombe (finnes kun i gaveeske). Gjenbruk kremmerhuset til din eggjakt eller bruk den som en festlig påskehatt!

Funky Bunny og Bouncy Bunny gaver er begge pakket inn i et gjenbrukbart nytteknytte laget av 100% økologisk bomull. Bouncy Bunny er full av gule og gylne sitrus-godbiter for bad og dusj, mens Funky Bunny inneholder morsomme og søtt-duftende rosa og lilla herligheter. Bruk ditt nytteknytte som tilbehør (skjerf, hårbånd, belte e.l.) eller ta vare på det og pakk inn neste års påskegaver med det.

For de som elsker å bade er vår Good Egg gaveeske en sikker vinner. Syv deilige badesaker er gjemt inne i denne esken som vil gi glede hele påsken gjennom. Denne Lille Trille-inspirerte gaveesken kan brukes om igjen til oppbevaring eller være en festlig påskedekorasjon på hyllen!


Se hele påskekolleksjonen i vår nettbutikk eller besøk din lokale butikk for en nærmere titt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar