tirsdag 9. september 2014

Gorgeous fuktighetskrem

Hvordan blir den laget?

Gorgeous er en av våre fineste og mest luksuriøse produkter. Den gjør huden din virkelig glatt og matt, og det er ikke rart! Kun de fineste ingredienser blir til Gorgeous, fra kaldpressede økologiske eteriske oljer og fuktighetsgivende grønnsaksoljer til fersk fruktjuice. Hver eneste ingrediens er blitt spesielt plukket ut for sin fordel på hud, og sammen blir effekten av dem bare vakkert!


Først blir oljene blandet i en svær bolle: næringsrik avokadoolje, hvetegressolje, økologisk druefrøolje og kokosnøttolje. Dette blir sakte smeltet over lav temperatur til de er helt mikset. Denne næringsrike blandingen hjelper huden til å holde seg fast og fuktig, uten at den føles tung og oljete.


Så snart oljene har smeltet sammen tilsettes beroligende appelsinblomst-honningvann, så brukes en nedsenket blender for å sikre at miksturen blir skikkelig blandet.


Så blir fersk ananas, appelsin og sitron kuttet opp og bare de fineste delene av frukten blir plukket ut. Biter du vanligvis ikke ville ha spist eller seige, harde deler blir fjernet og kompostert. Frukten blir mikset sammen i en blender og tilført oljemiksen. Disse ferske fruktjuicene hjelper med å glatte hudens tekstur med sine aktive enzymer, og gir huden et lysere, mer strålende utseende.
Frukten blir bestilt ukentlig slik at kun ferske ingredienser blir brukt i våre produkter, og den blir kuttet og forberedt bare et øyeblikk før de blir tilsatt en oppskrift. På denne måten er vi sikre på at bare de ferskeste og mest effektive ingredienser vil tilføre maks fordel for din hud.


Sist, men ikke minst, så blir parfymeblandingen av oljer og ekstrakter (den mest hemmelige!) tilsatt. Denne miksen som inneholder neroliolje og appelsinblomst-ekstrakt, sammen med ferske fruktjuicer, er det som gir Gorgeous sin oppløftende sitrusaroma og bidrar med sin balanserende, lysende effekt på huden.


Etter grundig miksing blir Gorgeous hatt i krukker og sendt ut for distribusjon til alle våre butikker i Europa. Se etter en fersk krukke i en butikk nær deg, eller kjøp den i vår nettbutikk:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar