mandag 15. september 2014

Vi putter “pleie” tilbake i hårpleie!

Vår kolleksjon av hårpleie er som resten av våre produkter: håndlaget med ferske, effektive ingredienser og de fineste eteriske oljer, med minimalt til ingen emballasje, og aldri testet på dyr. I tillegg er Mark Constantine, LUSH med-gründer og produktutvikler, utdannet tricholog (hårekspert) og har 40 år med erfaring innenfor hårpleie, noe som former måten våre hårpleieprodukter blir laget på i dag.
En tricholog studerer struktur, naturlig funksjoner og generell helse på hår, samt alle problemer som kan oppstå i hodebunnen og hvordan behandle det. Mark forsket på hvilke effekter forskjellige urter og oljer har på hodebunn og hår, og puttet senere disse ingrediensene i hårpleieprodukter mens han jobbet i en salong. Det var der han fant ut viktigheten av å velge ingredienser ut ifra effekt og som ble drivkraften til hvordan vi formulerer produktene nå, selv før LUSH eksisterte.

http://www.lushnorge.no.24nb2.srv.ip.no/butikk/harprodukter

Etter at han forlot salongen fortsatte Mark å lage fersk hårpleie som han solgte til lokale salonger og utsalg for urtepreparater, før han sent på 70-tallet dannet Herbal Hair in Beauty Clinic. Hans hjemmelagde hårpleie fikk oppmerksomhet av virksomheter som The Body Shop og John Frieda, som solgte Marks produkter og satte pris på deres effektivitet og innovasjon.
I dag har vår hårpleiekolleksjon fordelen av Marks bakgrunn som tricholog, og sikrer at hver enkelt ingrediens er der for en grunn – å gi deg effekten du ser etter i hår og hodebunn.

Sunne røtter for sunt hår
Du kan ha sunt hår uten å ha en sunn hodebunn. Våre røtter i tricholog-bransjen tillater oss å lage produkter som pleier hår på alle plan. I stedet for å skjule symptomer ønsker vi å forbedre hår og hodebunn ved å velge en forsiktig balanse av effektive ingredienser som hver enkelt tjener en hensikt.
Ta f.eks. Rehab shampoo. Mark laget denne for hår som kunne trenge en behandling og fylte den kun med ingredienser som han visste var bra for ødelagt hår. Det er derfor den inneholder økologisk olivenolje som styrker og gir fuktighet, peppermynte- og rosmarinolje som stimulerer hodebunnen og holder den sunn, og frisk ananas- og papayajuice som klargjør. Den gir lokkene dine en ny sunn start, uten all dramatikken.

http://www.lushnorge.no.24nb2.srv.ip.no/butikk/harprodukter

Roots hårbehandling  er en hyllest til våre røtter i trichologien og er en stimulerende, oppvåknende behandling til dine egne røtter. Roots stimulerer og revitaliserer hodebunnen med fersk mynte og peppermynteolje, mens honning beroliger og gir fuktighet. Sunt hår starter virkelig ved røttene

Shine So Bright tar vare på hårtuppene fordi de fortjener kjærlighet og pleie også! Etterhvert som håret ditt vokser bort fra hodebunnen vil det ikke få mye tilgang til den næringsrike og fuktighetsgivende fordelen med hodebunnens naturlige olje, kalt sebum. Full av proteinrike ingredienser som egg og olivenolje vil Shine So Bright styrke tuppene, sheasmør vil gi fuktighet og parfyme av oppløftende neroliolje vil gjøre deg like lykkelig som hårtuppene dine vil bli.

Marks ekspertise, kombinert med kjærlighet for innovasjon, gjør vei for vår effektive og unike hårkolleksjon som setter pleie tilbake i hårpleie. Uansett hvilke hårprodukter fra LUSH du bruker, kan du være sikker på at effektive ingredienser og 40 års erfaring gir deg den effekten du ønsker. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar