mandag 22. september 2014

Hvordan den blir laget: AYESHA fersk ansiktsmaske

Ayesha blir, som alle de andre ferske ansiktsmaskene, laget
her i Norge av vårt eget team. Dette gjør vi for at du som kunde skal få den ferskeste og mest holdbare maske til bruk.
Siden våre ansiktsmasker er laget av ferske, nyskrelte og nykuttede frukt og grønnsaker, og i tillegg er helt uten konserveringsmidler, må maskene oppbevares kjølig og mørkt.


Ayesha er vår oppstrammende maske med kiwi, asparges og honning, og er spesielt laget for å tone voksen hud. 
Vårt team som lager maskene her i Norge består av Hanna, Turid og Elin, og vi har en felles regel som vi følger ved kvalitetskontroll: «Hvis du ikke ville spist den, ikke putt den i». For Ayesha betyr det at de tråe, seige endene på aspargesen blir kuttet vekk og kompostert.  
Etter å ha kuttet opp aspargesen, blir ferske, skrelte kiwier tilsatt. Etter å ha mikset disse tilsetter vi honning og te laget av limetre og elderflower, som vi har laget tidligere på morgenen. 


Etter å ha tilsatt resten av ingrediensene i oppskriften, som glyserin (hjelper hud å beholde på fuktigheten), trollhassel (strammer opp porene) og fullers earth leire (for dyprens), blir miksturen blandet godt.


Etter grundig miksing, blir masken fordelt og puttet i bokser og sendt direkte ut til alle våre butikker. Når du kjøper en krukke i din lokale butikk eller i vår nettbutikk, sjekk datoen for når den er laget og av hvem under krukken, og nyt effekten ferske ingredienser har på huden din!

Å arbeide med alle disse ferske ingrediensene har én minusside; å lage disse ferske maskene gjør oss sultne! Er det lunsj snart? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar