Ayesha blir,
som alle de andre ferske ansiktsmaskene, laget
her i Norge av vårt eget team. Dette gjør vi for at du som kunde skal få den ferskeste og mest holdbare maske til bruk.
Siden våre ansiktsmasker er laget av ferske, nyskrelte og nykuttede frukt og grønnsaker, og i tillegg er helt uten konserveringsmidler, må maskene oppbevares kjølig og mørkt.
her i Norge av vårt eget team. Dette gjør vi for at du som kunde skal få den ferskeste og mest holdbare maske til bruk.
Siden våre ansiktsmasker er laget av ferske, nyskrelte og nykuttede frukt og grønnsaker, og i tillegg er helt uten konserveringsmidler, må maskene oppbevares kjølig og mørkt.
Ayesha er
vår oppstrammende maske med kiwi, asparges og honning, og er spesielt laget for
å tone voksen hud.
Etter å ha kuttet opp aspargesen, blir ferske, skrelte
kiwier tilsatt. Etter å ha mikset disse tilsetter vi honning og te laget av
limetre og elderflower, som vi har laget tidligere på morgenen.
Etter å ha tilsatt resten av ingrediensene i oppskriften, som glyserin (hjelper hud å beholde på fuktigheten), trollhassel (strammer opp porene) og fullers earth leire (for dyprens), blir miksturen blandet godt.
Etter
grundig miksing, blir masken fordelt og puttet i bokser og sendt direkte ut til
alle våre butikker. Når du kjøper en krukke i din lokale butikk eller i vår
nettbutikk, sjekk datoen for når den er laget og av hvem under krukken, og nyt
effekten ferske ingredienser har på huden din!
Å
arbeide med alle disse ferske ingrediensene har én minusside; å lage disse
ferske maskene gjør oss sultne! Er det lunsj snart?
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar