fredag 15. mai 2015

Få det perfekte strandhår!

En av de beste fordelene ved å tilbringe en dag på stranden, er det vakre, sexy håret du får som følge av å ta et dykk i havet! Løse bølgende lokker og lettstelt tekstur, denne frisyren er perfekt for sommeren. 


Ingen turer til stranden med det første? Vi har alt du trenger for å oppnå den akkurat-tilbake-fra-stranden frisyren, uten at du trenger sand mellom tærne – selv om vi vet at du kanskje ikke hadde hatt noe imot det! 


Vask


Vakkert strandhår starter alltid med vått hår. Begynn med å vaske håret ditt helt rent med vår bestselgende sjampo Big. Med en base av mer enn 50% havsalt vil den gi slapt hår den fylden og volumet det trenger, mens extra virgin kokosnøttolje, avokadosmør og uttrekk av sjøgress vil tilføre næring. Vi har også tilsatt en dæsj av fersk sitrusjuice for å gi lokkene dine volum og glans. Den lever virkelig opp til navnet sitt!

Fuktighet


Å pleie og gi fuktighet til håret uten å tynge det ned kan være en utfordring, men frykt ikke: Big balsam i fast form er den perfekte partner til Big sjampo! Denne nakne balsamen er stappfull av havsalt og kokosnøttolje for å matche sjampoen, den gjør lokkene dine myke og tilfører enda mer volum. Med en duft av vanilje, sjasmin og tonka lukter den helt nydelig også! 

Mykhet


Om håret ditt har en tendens til å trenge litt temming, prøv vår superhydrerende R&B Hair Moisturiser. Med mykgjørende ingredienser som økologisk avokadosmør og olivenolje vil både håret ditt og hodebunnen føles pleid og revitalisert ut. Etter å ha vasket håret ferdig, tørk håret godt med et håndkle. Ta en liten dæsj av R&B på fingeren, fordel den mellom hendene dine før du stryker den gjennom fuktig hår. Fokuser på midten av håret og ned til tuppene, nå kan du ta farvel med brusete hår! 

Spray


En av hemmelighetene ved å få det perfekte strandhår er saltvann, og vi har puttet det på flaske for deg! Etter å ha brukt kombinasjonen av Big i dusjen og glattet ut håret med R&B, øk volumet enda mer med vår hårspray Sea Spray Hair Mist. Denne sprayen med havsalt, sjøvann og sjøgress vil holde håret ditt på plass og gi deg den perfekte ‘beach look’. Spray over hele ditt fuktige hår og klem håret oppover fra tupp til hodebunn.

Lag bølger

Et ferskt rett-fra-stranden hår blir ikke komplett uten myke, naturlige bølger. Etter at du har sprayet og klemt håret, flett håret til en fransk flette. Gjør fletten stram eller løs alt ettersom hvordan du ønsker bølgene skal bli. Deretter, la håret ditt tørke resten av tiden. Når det er tørt, løs opp fletten din og slipp krøllene løs, bruk fingrene dine til å forsiktig dele opp håret. For mer hold, avslutt med en dusj til av Sea Spray. For enda mer krøll og definisjon, bruk et krølljern for å lage noen få løse bølger som rammer inn ansiktet ditt.


Det er ingen steder vi heller ønsker å være om sommeren enn på standen. Vi vet det ikke alltid er mulig, men håret vårt kan drømme om det, ikke sant? Enten du er på kontoret eller i byen, få fram strandfølelsen ved å følge disse enkle stegene.
Ser du etter flere tips for sommerhår og –hud? Følg med, de kommer, i god tid før du skal ut i sommervarmen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar