mandag 18. mai 2015

Skal du på camping i sommer? Ta LUSH med deg!

Camping gir oss en sjanse til å gjenforenes med naturen, nyte jorda og pleie sjela.

Om du har tenkt deg ut av byen for å tilbringe kvalitetstid ute i naturen denne sommeren, ta LUSH med deg! Vi dekker alt du trenger fra topp til tå med lettreiste, multibruks produkter som holder deg velstelt, selv om det blir dårlig med dusjing en periode. Disse produktene passer også perfekt om du skal på festival.


Camping betyr å tilbringe tid sammen med venner eller familie, uten å bli forstyrret av daglige gjøremål og stress. Vær sosial uten å skremme bort reisefølget ditt ved å pusse tennene dine med Toothy Tabs, våre tannkremer i fast form. De vil holde pusten og tennene dine friske og hvite, tar liten plass i bagasjen og du unngår søl. Om du håper at ting utvikler seg enda mer vennlig, smør leppene dine inn med None of Your Beeswax leppepomade. Denne veganske sitron-godbiten vil gjøre leppene dine myke og kyssbare – perfekt for litt romantikk ved bålet.

Det er selvfølgelig viktig å holde hele kroppen frisk og imøtekommende. Vår aluminiumsfrie deodorant i fast form, T’eo, vil holde kroppen tørr og luktende godt, med absorberende bakepulver og forfriskende sitrongressolje. Pakk den ned i en av våre gjenbrukbare aluminiumesker for enkelt å frakte den, og bruk den på huden så ofte du bare ønsker. 

Å pleie og ordne håret på camping kan være utfordrende, men frykt ikke. No Drought tørrsjampo absorberer enkelt overflødig fett og olje, og gir deg den nyvaskede følelsen mellom hver vask med bare et lett dryss i tørt hår. Om du er heldig nok til å være i nærheten av rennende vann, så er Karma Komba sjampobar det eneste du trenger for å vaske både hår og kropp skinnende rent. Blandingen med eteriske oljer vil gjøre håret mykt og flokefritt, og den vil hjelpe deg å holde insektene borte også! Vi anbefaler deg å transportere sjampobaren din i en gjenbrukbar sjampoeske
  
Til slutt, for å holde produktene samlet i sekken din, knytt dem inn i ett av våre gjenbrukbare nytteknytter, som også kan fungere som et hårbånd om du får en hårkrise.


Enten du skal på en vanlig bilcamping, på backpacker-tur eller ut i skog og mark, ta LUSH med deg – vi er klare for alt! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar