tirsdag 26. mai 2015

Tips: Sommerklare føtter!

Dagene blir lengre og temperaturen stiger… det er snart sommer!

Sommertid betyr sandaler, så det er på tide å gjøre tærne klar for gøyale krumspring i sola. Etter å ha tilbragt vinteren i tykke raggsokker, tøfler og store vintersko, fortjener føttene dine virkelig litt ekstra omtanke og pleie. Vi har alt du trenger for en deilig pedikyr – og du vil snart sprade rundt på glade føtter i solen!


Her er det du trenger:

Avobath badebombe
Stepping Stone fotskrubb
Volcano fotmaske
Fair Trade Foot Lotion

En stor balje
Et rent håndkle

Steg 1:

Sett stemningen og finn deg et komfortabelt sted. Tenk utenfor baderommet: Hent deg en balje med varmt vann og sett deg utenfor på terrassen, eller sett deg godt til rette i godstolen på stua. Sett fram alt du trenger ved siden av deg, finn fram godt lesestoff og gjør deg klar for litt etterlengtet avslapning.

Steg 2:


Fyll din balje med varmt vann og slipp i en Avobath badebombe. Sett føttene dine ned i det brusende og duftende vannet og bløtlegg dem i 10-15 minutter. Fersk avokado vil gjøre hælene dine myke, mens forfriskende sitrongressolje og bakepulver vil rense og deodorisere selv de mest illeluktende tær.

Steg 3:


Ta opp en av føttene om gangen, brekk av en bit av din Stepping Stone fotskrubb og gni den rundt på den fuktige foten. Fokuser på hælen og andre tørre steder som trenger ekstra oppmerksomhet. Pimpsteinen og havsaltet i Stepping Stone vil skubbe vekk tørr hud, mens oljer fra sitron og lime gir en oppløftende aroma.

Steg 4:


Skyll og tørk føttene dine før du smører Volcano fotmaske over det hele. Den dyprensende kaolinleiren og ferske papayaen vil gjøre føttene rene og friske, og kanelbladolje gir en deilig kilende følelse. Sett deg bakover og slapp av i 10-15 minutter mens masken virker, før du forsiktig masserer og vasker bort Volcano i varmt vann. Volcano inneholder også fine korn fra pimpstein og vil eksfoliere bort siste rest av død hud.

Steg 5:


Til slutt, tørk føttene dine og smør på en god dose av Fair Trade Foot Lotion. Dens forfriskende blanding av peppermynteolje og uttrekk fra solblom vil etterlate føttene dine friske, avkjølte og lette som fjær. Sett deg så tilbake og nyt resultatet og dine sommerklare tottelotter! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar