mandag 20. juli 2015

6 "must have" for en dag på stranden!

Når du pakker din strandveske er selvfølgelig et håndkle, flip flops og badetøy øverst på listen over ting å ta med seg, men ut over det vil disse 6 tingene gjøre dagen din på stranden optimal!


1. Kroppspudder
Kroppen pleier å bli litt svett når du er på stranden og slikker sol, så kroppspudder er en perfekt måte å holde huden frisk og tørr. Ta med i vesken en flaske med Silky Underwear Dusting Powder, dens lette sjasminduft gjør at du lukter godt og fint revet kakaosmør vil holde huden din silkemyk, ikke klissete.

2. Snacks, snacks, snacks!
Å ta med nok å spise på ut over dagen vil maksimere tiden din på stranden. Ingen ønsker å bryte opp fra sin perfekte plass på stranden for å gå og kjøpe seg mat når man er sulten! Ta med oppskåret frukt, energibarer eller en full piknikkurv som vil gjøre dine naboer misunnelige.

3. Vann
Å holde seg hydrert er utrolig viktig når man tilbringer tid ute i solen. Ta med deg en stor, gjenbrukbar drikkeflaske med vann når du setter kursen for stranden. Tipset vårt er å tilsette noen blader av fersk mynte, en sitronbåt eller noen frosne bær for en ekstra sommerlig tvist. Drikk ofte for å holde deg avkjølt og hydrert. 


4. Sprayflaske
Når varmen blir litt for uutholdelig vil en forfriskende dusj fra en sprayflaske være deilig. For å gi huden noen ekstra pleiende fordeler, ta med deg en flaske med tonervann. Breath of Fresh Air er laget med en beroligende blanding av sjøvann og aloe vera – perfekt for å holde huden din hydrert, beroliget og sval.

5. Sikkerhet først!
Å slappe av i solen føles helt fantastisk, men solbrenthet gjør IKKE DET. Sikre deg at du er beskyttet med gode solbriller, en hatt og er dekket med dyrevennlig solkrem, og ta deg regelmessige pauser i skyggen for å kjøle deg ned.

6. En god bok
Tiden på stranden er perfekt for å nyte en god bok. Sjekk ut hvilke bøker som er anbefalt for sommeren 2015 eller les om igjen en gammel favoritt. Er du ikke glad i å lese? Last ned noen herlige sommerlåter å lytte til mens du koser deg i solen eller ta med deg en venn eller flere å skravle med.

Alt i alt, å tilbringe tid på stranden gjør godt både for kropp og sjel, en pause fra hverdagens kjas og mas. Med noen enkle forholdsregler og en godt utstyrt strandveske kan du nyte dagen med god samvittighet. Ha en fortsatt flott sommer! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar