fredag 24. juli 2015

Enkel, men vakker make-up for festivalen

Å holde deg vakker på festival handler om å mestre lite vedlikehold, men samtidig oppnå høy effekt. Ditt fokus bør være på enten lepper eller øyne, slik at du bare har ett område å konsentrere deg om mellom band, boder og med gummistøvler som tilbehør.


Om du ikke har tid til å legge en base, så vil Feeling Younger Skin Tint være et fint hjelpemiddel. Den jevner hudtonen din og lyser opp mørke partier under øynene. Miks litt av den sammen med din ansiktskrem for samtidig å gi fuktighet. Bruk litt av den på leggene og utrigningen også for vakker glød.

For leppene, velg en modig, energisk farge som beskriver personligheten din. Festivaler er store og fargerike, så vakkert fargede lepper er en perfekt måte å underbygge det på. Lidenskapelig er en farge som passer alle og den blå undertonen vil til og med få tennene dine til å se hvitere ut. Pigmentet i våre leppefarger sitter utrolig godt på og du vil derfor ikke trenge å legge flere lag utover dagen, det er bare å feste i vei! Er du i humør for rødt? Besluttsom vil få hoder til å snu seg etter deg hvor enn du går.

Øynene er også fine med sterke og klare farger. Prøv å bruke en farge som er motsatt din øyefarge på fargesirkelen for et uttrykk som virkelig vil påvirke beundrere. For brune øyne, velg en klar turkis eyeliner som Ro eller en blågrønn farge som Motivasjon. For blå øyne vil Glede eller Fantasi gi en gylden dybde til dine naturlige farger. Den ultimate farge for grønne øyne er Føl deg sikker, som vil få øynene dine til å skinne som smaragder.

Bare en liten mengde av vår næringsrike Eyes Right maskara vil gi deg markerte, men naturlige øyne, og du vil være klar for festival og moro - uten å ta med deg en toalettmappe stappfull av sminke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar