fredag 10. juli 2015

Herlig sommerbad i badekaret

Varme sommerdager inspirerer neppe til lange, varme bad i badekaret, men utetemperaturen burde ikke stoppe oss fra å nyte et verdifullt avslappende bad! Med noen få tips og triks er det enkelt å gjøre om badekaret til et forfriskende sted å være for en pause fra sommervarmen. 


1. Lag stemning med en musikkliste inneholdende frisk og glad sommermusikk

For det ultimate «varmt-vær-dykket» er det nødvendig med avslappende sommerrytmer. Ta med deg en liten høyttaler på badet og spill av glade toner fra mobilen din.


2. Miks deg en LUSH-inspirert cocktail å nippe til mens du koser deg i vannet 

For den perfekte forfriskning, prøv en av våre LUSH-inspirerende oppskrifter på avkjølende cocktails, den klassiske Pina Colada og vår versjon LUSH Life-saver. Oppskriftene finner dere her: 


3. Slipp brisen inn

Sett opp vinduet for fullt eller ta med deg en liten elektrisk vifte inn på badet for å lage en lett og avkjølende bris. Dette vil føles utrolig forfriskende på huden og den friske luften vil virke energisk på sinnet ditt også. Sett en bukett med friske og nyplukkede blomster på kanten av badekaret og nyt den herlige blomsterduften – du kan til og med glemme at du er innendørs! 


4. Påfør en fersk ansiktsmaske rett fra kjøleskapet

Et bad setter mest fokus på kroppen din, så hvorfor ikke la ansiktet ditt få litt oppmerksomhet også? Velg din favoritt fra våre ferske ansiktsmasker, ta den rett ut fra kjøleskapet og smør på med det samme, dens avkjølende temperatur vil føles ekstra forfriskende på huden din. La de ferske ingrediensene arbeide mens du slapper av i badekaret.

5. Velg en forfriskende badebombe

Nå da stemningen har satt seg er det endelig på tide å hoppe i badekaret! Ta med deg en av våre favoritt badebomber som garantert gir deg et forfriskende løft, Avobath med avokado, sitrongress og bergamotolje, eller Big Blue med sitron, lavendel og sjøgress. Fyll badekaret med komfortabelt og svalt vann, sett deg godt til rette og slipp badebomben oppi. Legg deg tilbake og se på at badebomben frigir sine farger og oljer, og ta noen dype drag for å nyte de herlige duftene som siver opp fra vannet. Baderommet ditt vil være så innbydende at du vil ha trøbbel med å holde det for deg selv!


Et avkjølende dypp i badekaret vil gjøre under for din opphetede og svette kropp, og gjør at du vil føle deg frisk og klar for nye krumspring ute i solen! Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar