tirsdag 14. juli 2015

Beskytt deg mot farlige solstråler


Næringsrike ingredienser
I over 30 år har vi brukt naturlige ingredienser på grunn av fordelene det har for huden. På grunn av vår ekspertise og erfaring er vi trygge nok til å gi våre kunder konsultasjoner og veiledning. Våre solpleieprodukter er nyskapende innenfor kosmetikkindustrien og naturen har gitt oss løsningene. Vi mikser trygge syntetiske solfiltre med pleiende naturlige ingredienser, slik at ikke bare vil våre solpleieprodukter gi næring og fuktighet til huden, men de vil i tillegg beskytte deg mot farlige solstråler. Calaminepudder er rik på sink, noe som allerede er brukt som solbeskyttelse i mange kosmetiske produkter, mens ingredienser som sesamolje og olibanumolje bidrar faktisk med å øke den beskyttende effekten av de tre bredspektret solbeskyttelsene vi bruker.

Ikke testet på dyr
De syntetiske solfiltrene vi bruker har en lang historie med sikker bruk og er en standard innenfor industrien. Vi vet at de vi bruker er helt trygge å bruke i den mengden vi benytter og alle våre produkter er testet på frivillige mennesker ved Cantor labs i New Jersey, USA. Det er en dyrevennlig testlab drevet av den vegetariske vitenskapskvinnen doktor Shyla Cantor. Solfiltrene blir valgt ut ved at en liten del av huden til testpersonene blir utsatt for sterke UV-stråler mens de har produktet på. Resultatene blir nøye målt og sammenlignet, og slik kommer vi fram til de beste solbeskyttelsene.

Påførsel
Den anbefalte mengde å bruke for hvert produkt er 2 mg for hver kvadratcentimeter av huden. Det vil sikre at du er dekket og beskyttet for 2 timer om gangen. Det er veldig viktig å smøre seg inn hver andre time for en full beskyttelse. 


En lett bodylotion som ikke bare beskytter mot solstråler, men som også pleier huden. Du kan selvsagt bruke den som en vanlig bodylotion, med den bonusen at de naturlige ingrediensene og den syntetiske solbeskyttelsen verner huden din mot solens ståler. Dette samtidig med at du bevarer huden frisk og myk. Økologisk sesamolje bidrar til duften på kremen, fyldig og nøtteaktig. Samtidig hjelper sesamoljen til med å øke hudens melaninproduksjon, hudens naturlige reaksjon på sol, noe som betyr at den hjelper deg med å få en fin brunfarge. Økologisk fair trade kakaosmør mykgjør og gir næring til huden, samtidig som at aloe vera kjøler og beroliger. Denne er perfekt for de med en mørkere hudtone eller for de som gjerne vil ha en fin brunfarge.
100g kr 147,-
250g kr 274,-


Et løst og lyst pudder for å strø på huden og beskytte deg mot solen. Denne revolusjonen i solpleie er lett å bære rundt i vesken, og veldig nyttig for å friske opp din solbeskyttelse gjennom dagen. Med massevis av calaminepulver som er rik på den naturlige solbeskyttelsen sinkoksid og gir SPF 15, samt sesamolje, sitron, lime og patchouliolje for en frisk og jordnær duft.
70g kr 97,-


The Sunblock
SPF 30
Solbeskyttelse i fast form med beskyttende solfilter, fair trade økologisk kakaosmør og med en mild roseduft. Brukes i dusjen eller når du er fuktig og før du går ut i solen. Perfekt nå du skal dekke hele kroppen med solbeskyttelse. Ikke bare beskytter den huden din mot solens stråler, den tilfører også masse fuktighet med økologisk kakaosmør, beroliger med kamille, og reduserer rødhet med roseuttrekk.
100g kr 169,-


En praktfull eksklusiv krem med beskyttende solfilter, laget for deg som ønsker det aller beste. Føl deg som en million dollar med denne vakre ansiktskremen, vi har ikke spart på noe ved å lage denne. Med solbeskyttelse SPF 30, kjempenattlysolje, sheasmør, jojobaolje, honning og lavendelolje for å holde hudfargen jevn, myk og beskyttet.
45g kr 596,-


Solfilter er nødvendig å bruke om du ønsker å beskytte huden din mens du er ute i solen. Alles hud er forskjellige og lysere hud er mer sensitiv mot sollys enn andre, så selv om du har tatt solbeskyttelse på kan du likevel være mottakelig for skadelige UVA- og UVB-stråler. For å være helt trygg må du være forsiktig og tenke på huden din. UV-stråler kan være veldig skadelige og noen ganger kan skadene være vanskelige å oppdage med det samme. Det krever bare noen enkle forholdsregler for å nyte solen og holde huden sunn og glad. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar