mandag 6. juli 2015

Sommer, Lush & Pina Colada

Her har dere oppskriften på den originale voksne «slush»-drinken Pina Coladas! En tradisjonell miks av rom, kokosnøttkrem og ananasjuice blandet eller ristet med is – dette er sommerforfriskning på alle verdens språk. Den tradisjonsrike oppskriften setter ananasen i front med de andre ingrediensene som støttende biroller. Ananas er stappfull av enzymet bromelain som blir aktivt i vårt system, så å drikke ferskpresset ananasjuice er en enkel måte å lade opp kroppen med vitaminer som kjemper mot aldringsprosessen. Sjampoen vår I Love Juicy inneholder massevis av ferskpresset ananasjuice, i tillegg til andre frukter som inneholder enzymer og vitaminer, og vil dyprense og klargjøre hår og hodebunn effektivt. Dette er en fruktig cocktail som gir deg friske, myke og skinnende lokker, og duften er oppløftende for den som bærer den og alle andre rundt. 

Selvfølgelig, hva er vel en pina uten sin colada? I den klassiske oppskriften betyr colada “krem av kokos” og er en sukkerblandet kokoskrem. Selv om det er deilig, så bruker vi ikke denne blandingen i LUSH sine oppskrifter for produkter. For å utnytte kokosnøttens mange vitaminer og fordeler, bruker vi så ferske og hele ingredienser som mulig. Ferskrevet biter av kokosnøtt myldrer i Curly Wurly sjampo, vår hyllest til verdens største frø, og gir mye fuktighet til tørst hår. Akkurat som å drikke kokosnøttvann gir livsviktig næring, vil det å bruke Curly Wurly tilby reddende fukt og næring for skjørt og tørt hår. 
All denne kokosnøtten er mikset med ferskpresset juice av sitron og papaya, som (på samme måte som med ananas ovenfor) fjerner skitt, fett og produktrester fra hodebunnen og håret med aktive enzymer. Curly Wurly er (som alle gode cocktailer) nydelig håndlaget, vurdert og balansert nøye for at den skal bli perfekt til sin intensjon.

Å nyte en pina colada er en kjærlighetserklæring til sommeren, og den smakfulle ananasen og kokosnøtten er den ideelle garnityr for å gjøre sommeren helt perfekt! I år nyter vi våre Pina Coladas på to måter. Bland sammen din favoritt og inviter dine venner til sommerparty eller slapp av alene med en drink i hånden. 

Den klassiske Pina Colada
Puerto Rico er hjemlandet til denne kjente drinken, hvor versjoner av den beskrives i øyas gamle sjørøverhistorier og ble hyppig brukt i stilige cocktailparties på midten av 1900-tallet.


Her er vår oppskrift som garantert gir deg sommerstemning:

• 8 cl ferskpresset ananasjuice
• 4 cl kokoskrem
• 4 cl rom
• Nok knust is til å fylle et glass halvveis opp (tilfør mer eller mindre etter din smak)

Ha litt knust is i blenderen og tilsett ingrediensene. Kjør blenderen mens du tilsetter is litt etter litt. Kjør til du får en milkshakeaktig konsistens. Pynt med ananasskive.

LUSH Life-saver
Noen ganger trenger vi en annen type drink og stemning. Start med like deler fred og ro, tapp deg et avslappende bad, lag deg fersk frukt å spise og drikke, pluss eventuelt annet du måtte like. Dette er den beste tiden å ta på en fersk ansiktsmaske som vil mate huden din med sunne og næringsrike vitaminer og mineraler fra fersk frukt og grønnsaker, i tillegg til fuktighetsgivende og pleiende oljer og leire. Å drikke en fersk smoothie av ananasjuice sammen med at du tar på masken vil gi et "boost" til ditt immunsystem, noe som kan være forebyggende mot sommerforkjølelse.


Når du setter seil for ditt neste LUSH-bad, ta en LUSH Life-saver med deg:

• 8 cl fersk ananasjuice (så fersk som mulig)
• 4 cl kokosnøttvann
• 1/4 teskje (eller mindre) vaniljeekstrakt

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør sammen til en glatt smoothie. Om du foretrekker en mer slush-konsistens, tilfør knust is før du mikser det i blenderen. Fersk frukt stappfull av antioksidanter og vitaminer er den beste garnityr til denne drinken.


Når det er sommer ønsker vi ikke å gå glipp av noen ting og finner ofte gode grunner til å mikse frodige, tropiske drinker. Mer viktig er tiden mellom lange aktive dager og varme festlige netter, hvor det er viktig å slappe av og pleie sin mentale helse. Finn tid til dine Pina Coladas du også! 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar