mandag 26. oktober 2015

FunD: Arranger dine egne olympiske vinterleker!

Vinteren er en sesong med store forventninger og herlige drømmer. Kanskje de mest fantasifulle FUN-kombinasjoner så langt er på plass i våre butikker, klare for å bli formet, brukes som såpe eller sjampo, eller smuldres under rennende vann for haugevis av myke bobler i badevannet. Nå som været blir kjøligere er tiden her for å vise fram dine kreative sider, så velkommen til FUN olympiske leker!Gullmedaljen
Ulikt alle andre olympiske leker, så er ALLE vinnere med FUN. Mens du skummer opp og former til fantastiske kreasjoner med FUN, vil japanske barn som ble berørt av tsunamien i 2011 og den kjernefysiske katastrofen få fordeler av det. 10 UK pence fra hver eneste solgte bar går til FunD som hjelper forskjellige barneprosjekt i de berørte områdene, som tilbyr lek og fritidsaktiviteter til barn som ikke har muligheten til å leke utendørs som følge av faren for radioaktiv stråling. Ønsker du å lese mer om disse prosjektene, se her

Utøverne 
Hver eneste av disse fire deltakerne er I topp form, full av boblende base og duftende eteriske oljer. De er også rustet med lag på lag av energiske farger, så her kan kreativiteten din virkelig få utfolde seg.


Denne glitrende baren har raidet julenissens verksted for haugevis av skimrende glitter og fire klassiske, men magiske fargetoner av gull, hvit, rød og blå. Den er fantastisk for de som elsker alt som skinner og for de med kunstneriske evner.

Kjenner du lukten av gulrøtter? Denne bedårende lille fyren gjør det… i det minste vil han gjøre det om du former ham med snøballkropp, gulrotnese og hans favoritt tilbehør. Han kan ikke løpe veldig fort, men han kan gi deg massevis av bobler i badekaret.


En utholdende atlet! Nissefar ville ikke vært i stand til å kjøre verden rundt på så kort tid om det ikke hadde vært for mye trening. Form din egen nissefar med duft av blomstrende sjasmin og oppløftende ylang ylang-olje, for deretter å ta av en bit og skum deg inn med ham.


Vil du gi din slange fryktinngytende, giftige merker av gult og rødt, gi den et trekantformet hode, eller bare gjøre den til en grønn og blå svømmeslange som liker å sløve i badekaret? Snakes and Ladders er som navnet sier (det engelske ordet for “stigespill”) allerede god på leker. Dens naturlige konkurranseinstinkt gjør at den raser over håret og kroppen din for en rask og enkel rens.

Lekene

Freestyle forming: Et tidsbegrenset spill (3-5 minutter er nok). Hver deltaker får et sett med FUN bar og når klokken starter må de lage den mest fantasifulle kreasjon de kan komme på. Når de er ferdige, må de vise den til alle de andre deltakerne og dikte opp en historie om hvordan de forskjellige figurene møtte hverandre.

Gjett med FUN: Deltakerne deler seg inn i grupper på to (det finnes ingen grense for hvor mange par som kan delta) og verten velger et tema som f.eks. dyr, grønnsaker eller land og legger lapper med navn på eksempler i midten av bordet, med skriften vendt ned.

En etter en plukker en deltaker fra hvert lag opp en lapp og forsøker å forme det som står på, på under ett minutt, mens alle andre deltakere gjetter hva det skal forestille. Om spilleren fra samme lag gjetter hva det er først, beholder laget all sin FUN. Om en deltaker fra et annet lag først gjetter riktig, så må de gi bort figuren sin til laget som gjettet riktig. Laget som sitter igjen med mest FUN etter to runder er vinneren.

For å gjøre det enda mer morsomt, kan du legge navnene på deltakerne i midten av bordet og få dem til å lage skulpturer av hverandre!   

Byggverk, reis deg: Spilles en mot en eller to og to på samme lag om man er mange deltakere. Her er det om å gjøre å bygge høyest tårn uten at det faller sammen. Det er to måter å spille på.

Spill 1: Hvem bygger høyest tårn på 5 minutter?
Spill 2: Alle lag med tårn som raser, går ut av konkurransen etter hvert som de faller, mens laget som står igjen til slutt er vinneren.


Dette er bare et lite utvalg av leker og spill man kan gjøre med FUN, her er det bare fantasien som setter grenser. Samle alle venner eller hele familien til tidenes morsomste olympiske leker.

Så gjenstår bare en ting å si: La lekene begynne! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar