tirsdag 20. oktober 2015

Varm opp vinteren din!

Disse herlige varmende produktene vil live deg opp på frostkalde morgener og hjelpe deg å slappe av på kalde vinterkvelder…

The Magic Of Christmas boblebit

Når du føler deg kjølig vil krydret ingredienser som ingefær, svart pepper, kanel og muskat hjelpe deg å stimulere blodsirkulasjonen, mens deilige aromaer av vanilje og marsipan vil lage en varm og koselig atmosfære. Faktisk, de fleste av disse ingrediensene lukter veldig godt, det er derfor vi har brukt dem i så mange av våre sesongprodukter. Så ikke la det vinterlige været trykke deg ned, men strekk deg etter en av disse små herlighetene og kjenn at temperaturen begynner å stige…

Ro deg ned og vær jordnær med denne urteblandingen av patchouli, svart pepperkorn og søt vanilje. Denne dusjkremen er inspirert av den rampete herskeren av de middelalderske festlighetene Feast of Fools.


Varm opp vinterkveldene og julehøytiden med denne søte og krydret kanelbladolje-badebomben som er inspirert av familiesamlinger foran peisen. For å lage lyden av en sprakende varm peis har vi tilsatt knitrende popping candy.

Denne ingefær-, pepper- og sitron-duftende boblebiten forvandler vannet ditt psykedelisk og setter litt farge på livet ditt. Bare smuldre under rennende vann for å lage massevis av krydret bobler! 


Denne kremet julesåpen er laget med soyayoghurt og høytidsstemte krydder. Den karamell-lignende duften av kryddernellik og ylang ylang vil gjøre at du føler deg varm og trøstet, og drysset av muskat og kakaopulver på toppen tilfører det lille ekstra.

Denne festlige boblebiten er nødt til å få deg i julestemning! Den er parfymert med nellik, kanel, patchouli og appelsin, så du vil føle at du bader i en varm toddy.


Berolige ømme muskler og stimuler blodsirkulasjonen med denne krydret massasjebaren. Ingefær, kanel og svart pepper får opp varmen, mens trøstende vanilje vil hjelpe deg å slappe av.

Denne søttduftende såpen er laget med benzoin resinoid, som er et ekstrakt fra eviggrønne trær. Den er kjent for sine varmende kvaliteter og er sagt å stimulere blodstrømmen, lindre ømme muskler og være et hjelpemiddel for avslapning. Den deilige marsipanduften gjør den ekstra høytidelig.


Denne massasjebaren med kanel og peppermynte hjelper med å stimulere blodsirkulasjonen og varme opp ømme muskler. Bruk den glatte siden over hele kroppen og den «knudrete» siden med adukibønner på spesielt stive og såre punkter.

Denne lotion med en dæsj av konjakk er perfekt å ta på før en festlig kveld ute. Alkoholinnholdet «piffer» deg opp, lime- og appelsinoljer løfter humøret ditt, mens kakaosmør og mandelolje hydrerer vintertørr hud.


Bar Humbug boblebit
Om du ikke kan håndtere munterhet så godt, skjem bort ditt mørke indre med denne dype lakrisduftende boblebiten, med rensende estragon, avslappende fennikel og mykgjørende økologisk shoreasmør.
Knus den under rennende vann og få hauger av duftende bobler rundt deg. Nå kan du slappe av mens du sint skriver dine klager til julenissen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar