fredag 9. oktober 2015

Lord of Misrule

Den er tilbake! Vår kjære Lord of Misrule badebombe er returnert for nok en sesong med badenytelser i fleng.


Denne limited edition godsaken har seriøst en avhengighetsskapende duft: En opprørsk blanding av fair trade vanilje, svart pepper og patchouli. Jordnær og mystisk, den er perfekt å bruke når du ønsker å beholde bakkekontakten på denne travle tiden på året. 


Visste du at inspirasjonen bak denne herlige godbiten ligger i navnet? I det middelalderske England, før høytiden tok til, pleide bøndene å trekke strå for å velge en representant til tittelen Lord of Misrule. Denne heldige personen ble den ultimate festplanlegger og hans oppgaver bestod i å organisere alle julefestene som ble holdt ved hoffet, i husene til adelen og på universitetene.

Med en improvisert krone av papir på hodet og med fillete klær hadde Lord of Misrule en makt over de han vanligvis tjente, og snudde den vanlige sosiale begrensningen på hodet under hans periode som festplanlegger. Han ble gitt full tillatelse til å hengi seg til hva han måtte ønske og begjære, og han kunne oppmuntre andre til å delta på festlighetene og utskeielsene han skapte. Festlighetene inkluderte ofte intrikate maskeradeball, underholdning, leker og fråtsende fester. 


Opplevelsen ved å bruke Lord of Misrule badebombe forteller historien til denne fascinerende karakteren, da badebombens “kjedelige” grønne ytre avslører mønster av farger og festligheter i vannet, noe som gjenspeiler forvandlingen hans fra å være en vanlig bonde til å bli en høyt verdsatt festplanlegger.  Når du slipper denne i badevannet vil det skoggrønne ytre sakte begynne å frese og bruse, og avslører en dyp rødvinsfarget kjerne. Det er nå festen virkelig kan begynne og vinen kan flyte! Det kan hende du ønsker å ha et virkelig glass med vin stående på kanten av badekaret, bare for å komme i den riktige stemningen.

Lord of Misrule badebombe finner du i alle våre butikker og kommer snart til vår nettbutikk.

Får du ikke nok av Lord of Misrule? Da må du også sjekke ut vår nye Lord of Misrule dusjkrem, i tillegg til resten av våre Halloween-produkter


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar