fredag 17. oktober 2014

Julen er kommet til LUSH!

Et nytt år betyr en ny LUSH-jul!
Good Tidings gaveeske

Straks fjorårets jul var over begynte våre LUSH-oppfinnere å arbeide hektisk i bakgrunnen med å lage nye oppfinnelser og forundringer for julen 2014, og for å lage noen av dine julefavoritter enda mer spesiell!


Golden Wonder badebombe

En bestselger!
Bad i flytende gull med denne oppløftende og søte sitrusbomben. Slipp den i vannet og se med undring på mens den avslører sitt glitrende innhold og sin miks av oppløftende søtappelsin og forfriskende lime- og cognacoljer. For et gyldent, glitrende bad med duft av sprudlende cocktail!


Kr. 64,-

NY! Butterbear badebombe

Denne vennlige og søttduftende bamsen er full av næringsrik kakaosmør og trøstende fair trade vanilje, perfekt for alle som elsker en bjørneklem! 

Kr. 45,-
Candy Mountain boblebit

Gjør badetiden litt søtere med denne rosa fjelltoppen av en boblebit. Knus under rennende vann for fjell av glinsende bobler toppet med magisk rosa tåke. Sukkertøy-duften med fair trade vanilje absolute driver gjennom luften og pakker deg inn i en trygg omfavnelse. Hvis du liker duften av vår Rock Star såpe og Creamy Candy boblebit, ja, da vil du like denne. 

Kr. 49,-
NY! Holly Go Lightly boblebit

En sjenerøs størrelse pudding som pakker deg inn i et trøstende juleteppe av lime-, patchouli- og kanelbladolje. Dens festlige krydderduft er som å bade i en varm toddy, perfekt for å få deg i riktig julestemning.

Kr. 80,- 


NY! Reindeer Rock såpe

Denne såpen er basert på de eldgamle skandinaviske helleristninger og du vil se reinsdyr galoppere over såpen din. Fylt med tørkede tyttebær som hjelper med å forynge huden og forbedre elastisiteten. Den er komplett med vår bestselgende parfyme Comforter.

Kr. 55,- pr. 100gNY! Yog Nog såpe


Yog Nog er inspirert av den kjente juledrikken egg nog (vegan versjon!). Vi har tilsatt soyayoghurt, som gir en herlig kremete tekstur og er mykgjørende for huden, og duften av clove bud- og ylang ylang-olje, og er toppet med et sjenerøst lag pudder av muskat og kakaopulver. 

Kr. 61,- pr. 100gBest Wishes


Bring til live følelsen av av jul med denne krydrete 
og oppløftende miksen av gaver, pakket inn i et 
vintage-inspirert gavepapir,

Inneholder: Hot Toddy dusjsåpe 100g, Cinders 
badebombe, So White badebombe

Kr. 237,-
Happy Christmas

En herlig og energisk hode-til-tå gave, perfekt for en du er glad i denne julen.

Inneholder: So White dusjsåpe 100g, Rub Rub Rub dusjskrubb, Baked Alaska Snowball såpe, Santa's Lip Scrub, Million Dollar
fuktighetskrem (tester)

Kr. 446,-


Disse godbitene og MYE MER er nå å finne i alle våre butikker og i nettbutikken NÅ!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar