mandag 6. oktober 2014

LUSH på YouTube

Visste du at det er tusenvis av videoanmeldelser og produktdemoer av LUSH-produkter presentert av fans på YouTube? Det er helt sant!
Å være på leting etter en ny sjampo kan være en skremmende oppgave. Det er håret ditt som står på spill her! Heldigvis har noen av våre felles LUSHies tatt seg tid til å gi deg alle de verdifulle, upartiske og nyttige detaljene om LUSH-produkter du er mest interessert i - spesielt for håret ditt. Hvordan føles det? Hvordan lukter den? Og det viktigste av alt, virker den?

I Love Juicy sjampo og Veganese balsam

YouTube anmelder Colin Jay snakker om to av våre bestselgende produkter: I Love Juicy sjampo og Veganese balsam. Faktisk er han så begeistret for I Love Juicy at å beskrive den gjør ham nesten målløs – men bare nesten! 
Big havsaltsjampo
Imfashionablylate er en YouTube anmelder som er glad for å dele av sine erfaringer med sine tilhørere. Hun snakker kort om Big havsaltsjampo og hun elsker spesielt å se fjeset til vår produktlager Brett på krukken! 
H'Suan Wen Hua, Godiva sjampobar, Retread og R&B
Makeup-artist og YouTube anmelder Victor bruker noen av våre favorittprodukter for å få det beste ut av sine krøller. Denne videoen forteller deg steg-for-steg hvordan H’Suan Wen Hua, Godiva, Retread og R&B forandrer tørt og brusete hår til vakre, myke lokker! 
Victor

Med litt YouTube søk og en dash av ekspertråd fra en av våre LUSH-medarbeidere tror vi du vil finne de beste produktene for deg. Glem ikke – vi er her for deg! Stikk innom din butikk eller still spørsmål til sporsmal@lushnorge.no for en personlig konsultasjon, vi er bare glad for å kunne hjelpe. Du finner også mange nyttige anmeldelser under hvert produkt på vår nettbutikk www.lushnorge.no

2 kommentarer:

  1. Når kommer juletingene? :)

    SvarSlett
  2. Juleproduktene er dessverre litt forsinket fra fabrikken, men er klare for lansering i løpet av uken :) Så bare følg med!

    SvarSlett