mandag 20. oktober 2014

Knask eller knep!


Wizards Hat

Snart er dagen her som alle barn og barnlige voksne venter på! Halloween er en tradisjon forankret i USA som vi de senere årene også har tatt til oss her i Skandinavia - til mange voksnes frustrasjon og til barns store glede. Vi i LUSH er barnslige nok og fryder oss sammen med barna, hvert eneste år, og har også dette året laget en kolleksjon produkter som lager fest på badet ditt!
Gjør dette til den skumleste dagen i året med våre splitter nye Halloween-produkt.NY! Fairy Ring såpe
Inspirert av de mytiske feene og alvene. 
Dette huset er fullt av magiske ingredienser; myrraolje, patchouli- og opopanaxolje jobber sammen med Shiitake-sopp, som har antialdrende egenskaper siden de inneholder en rik kilde av kojicsyre. Såpen er toppet med parfymen Mycelium fra Gorilla Perfume Volume 3.
Kr. 73,- 100gNY! Northern Lights badebombe
Inspirert av boken The Night Circus av Erin Morgenstern - denne badebomben lager en illusjon av nordlys på nattehimmelen. Lager en strøm av blå og neongrønne farger mens den smelter og bruser bort, popping candy gjør sin magi og stjernene som flimrer gjennom vannet vil fengsle deg. Parfymert som vår bestselgende Christmas Eve boblebit; sjasmin absolute og ylang ylang jobber sammen og lager en beroligende duft.
Kr. 60,-


NY! Sparkler badebombe
Med Sparkler badebombe har vi fanget effekten av de klare og glitrende lysene fra fyrverkeri. Slipp den ned i badevannet og se på mens de gylne fargene strømmer gjennom vannet, og popping candy lager lyden av eksploderende fyrverkeri. En delikat økologisk rose absolute gjør den komplett og vil berolige og gi næring til huden.
Kr. 60,-
Lord of Misrule badebombe
Lag fest i badet ditt med denne rampete badebomben som avgir en krydrete og urtete lukt av patchouli, svart pepper og næringsrik fair trade vanilje. Inspireret av herskeren over den middelalderske, hedenske Feast of Fools. Lord of Misrule har en dyp grønn farge ytterst som sakte bruser bort og avslører en rik rødvinsfarget midtre. En bestselger!
Kr. 59,-


NY! Pumpkin boblebit
Hva er vel Halloween uten et gresskar? Knus denne glitrende baren under rennende vann og se på at vannet skummer og gnistrer med vårt gullglitter (helt fritt for plastikk). Parfymert med appelsinblomst absolute som virker oppløftende og toner huden, sammen med solbær, einerbær og limeolje.
Kr. 63,-
NY! Wizard boblebit
Denne lille karakteren gjør sin magi fra det øyeblikket du knuser den under rennende vann ned i badet. Popping candy lager knitrende lyder og ylang ylang-olje, einerbær og tangerine lager en fortryllende badeopplevelse.
Kr. 58,-NY! Wizards Hat gavepakning
Kast trolldom med denne nye Halloween badegaven. Alle produktene inneholder glitter (fri for plastikk) slik at du kan være sikker på at badene dine vil se ut som en magisk gryte, og gir hvem som helst en spennende opplevelse.

Inneholder: Wizard boblebit, Star Light Star Bright badesmelt, Sparkler badebombe

Kr. 231,-


Abrakadabra! Gjør Wizards Hat til en del av ditt kostyme, den er laget til bruk på hodet!Samtlige av våre magiske og spennende Halloween-produkter plukker du med deg hos din lokale LUSH-butikk eller i vår nettbutikk.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar