mandag 24. november 2014

5 nye massasjebarer

Massér noen på riktig måte… med Lush’ nye kolleksjon av massasjebarer!


Et herlig alternativ til oljer. Ikke bare ser de vakre ut, men Lush sine massasjebarer inneholder også en umåtelig mengde av de fineste eteriske oljer for å berolige, mykgjøre og lyse opp det mest gretne humør. Selv-konserverende og helt fri for emballasje. Disse er så fristende at du må holde deg hard for ikke å la deg bli fanget av deres hypnotiske tiltrekning!


Percup

Denne massasjebaren er full av kaffebønner som stimulerer sirkulasjonen, mens kokosnøtt- og jojobaoljer hydrerer og gir næring. Dens rike kaffearoma stimulerer også sansene dine og etterlater deg klar, våken og duftende. 


Dirty

Denne massasjebaren er fylt med kakaopulver og mørk vegan sjokolade, og har vår populære parfymeduft Dirty, med peppermynte og urter. Stimulerende for både sinn og hud! Pearl

Denne søte, blomster- og frukt duftende baren er laget av en utsøkt blanding av ingredienser for silkemyk og himmelsk hud! La antioksiderende arganolje og beroligende rose jobbe på ømme muskler, mens sagobobler masserer og forbedrer sirkulasjonen. 


Shades of Earl Grey

Det er ren nytelse å motta en massasje med denne baren. Åpne opp for dens søte, sofistikerte earl grey- og sitrusduft og nyt rikdommen av smeltende smør når de løser vekk spenninger i hode og kropp. 


Yes Yes Yes

Laget med Lust, Lush’ mest sexy, hete og uforfalskede parfyme. Alle de vakre smørene og oljene i denne baren vil gli lett over kroppen og etterlate en delikat duft på huden din. Hoder vil snu seg etter deg hele dagen!


Samtlige koster kr. 99,- og du finner dem i våre butikker og i vår nettbutikk www.lushnorge.no 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar