fredag 28. november 2014

O'herlige juleduft!

På samme måte som fallende løv definerer høsten, så er det en karakteristisk krydret lukt som signaliserer begynnelsen av julesesongen.
Du vet hvilken; krydret, trøstende og koselig, og får deg øyeblikkelig til å mimre over tidligere julehøytider. Vi elsker litt julenostalgi, så dette året har vi massevis av krydra godbiter for badekaret eller kroppen som får deg til å føle og lukte varmt og koselig, uansett hvor kaldt været utenfor måtte være.


En tilbakevendt favoritt fra tidligere LUSH-juler er Cinders badebombe, dens krydret parfyme er laget av en herlig blanding av kanelbladolje og søtappelsinolje – en perfekt kombinasjon for å gi badet ditt den festlige og koselige følelsen. Enda bedre? Vi har inkludert godteriet popping candy som lager en knitrende lyd som minner om en sprakende varm peis. Ren lykke!

For de av dere som ønsker å gjøre det stående, krydre opp tilværelsen med vår helt nye dusjsåpe Hot Toddy. Med nellikbladolje, kanelbladolje og fersk ingefærrot vil denne krydret dusjsåpen gjøre deg varm og luktende som deilig gløgg.

Du forventer det kanskje ikke fra hans beskjedne ytre, men vår venn Melting Snowman er pakket full av krydder! Med parfyme som minner om julekake, denne blandingen av kanelbladolje, nellikolje, ingefærrot og søtappelsinolje gjør det til en sjenerøs badeopplevelse. 

Får du ikke nok av krydra juledufter? Du kan alltids tenne på juleduftende lys og røkelse, men hvorfor ikke lage noe selv? Vi har laget en Melting Snowman-inspirert oppskrift på varm te som får hele hjemmet ditt til å lukte deilig krydret. Bare kombiner følgende ingredienser (som forresten er helt fleksible) til å småkoke i en kjele, og voila! Hjemmet ditt vil bli duftende i en fei. 


5 kopper vann
Skrellet fra 2 appelsiner
3 kanelpinner
2 ss fersk revet ingefærrot
1 ss nellikspiker

Har du en favoritt juleduft? Noe som alltid gir deg den varme og trøstende følelsen? Del det med oss i kommentarfeltet under!


1 kommentar:

  1. Jeg eeelsker krydder! Ingenting slår et bad med cinders eller melting snowman etter en lang, kald dag!

    SvarSlett