mandag 10. november 2014

Vinteren er på vei! Er huden din klar for det?

Gjennom de kalde vintermånedene er vår naturlige fuktighet i huden påvirket av veksling mellom røft utendørsklima og oppvarming innendørs.


Mange av oss takler denne forventede elendigheten, sånn som sprukne og såre lepper eller rosekinn, men noen av oss sliter med hudplager, som f.eks. eksem, og som nok krever ekstra forebyggende handlinger. 


Uansett hvordan huden din oppfører seg under kaldt vær, essensiell hudpleie finner du i hyllene i din lokale LUSH butikk! Før du stikker innom for en personlig hudpleie-konsultasjon, les om noen av nøkkel-ingrediensene som kan hjelpe deg med å bevare myk og beroliget hud gjennom hele vinteren.

Rose
Hvis du er utsatt for rødmende og irritert hud gjennom vinteren, prøv å innlemme roseprodukter i din rutine. Det er lett å huske også – rose for rødhet! Ultra Bland er en multi-bruks rens som blander mandelolje (rik på vitamin E) med mer enn 20 % rosevann i en effektiv og beroligende emulsjon. Faktisk så brukte en av LUSH’ med-grunnleggere Ultra Bland, med suksess, for å bekjempe sin eksem allerede for 30 år siden! Du finner rose i mange andre produkter også, sånn som toneren Eau Roma Water og rensen Angels on Bare Skin.

Havre
Havre har vært brukt i århundrer for å berolige trøblete hud. Havre er et naturlig anti-histamin, noe som betyr at den roer ned hudens reaksjon og rødhet. Havre er ‘tilfeldigvis’ også en av de første ingrediensene du vil finne i vår ferske ansiktsmaske Oatifix, et must-have for mange LUSH’ere om vinteren. Mikset med mykgjørende og fuktighetsgivende bananer – denne masken vil bringe ro og mykhet til selv den mest skadde hud. 


Vanilje
Ikke bare lukter vanilje helt himmelsk godt, men den gjør underverker på hudens overflate også. Det naturlige sukkeret i vanilje gjør den til en mektig fuktighetsgiver. Det skjer ved at sukkeret drar fuktigheten ned i de dypere lagene i epidermis (øverste laget på huden) og lager en beskyttende barriere. For din daglige, guddommelige dose av vanilje trenger du ikke å se lengre enn til fuktighetskremen Celestial. Denne enkle, men effektive blandingen av vaniljevann, mandelmelk og kremete kakaosmør gjør den til det perfekte produkt for alle som har hud herjet av vinterelementene.

Tang
LUSH ble grunnlagt i Poole, en by ved kysten i England, så det er virkelig ingen overraskelse at vi elsker å bruke sjøgress i våre produkter! Mineralrikt og fullpakket av vitamin A, C og E, tang er både næringsrikt og beskyttende for huden. Se etter det i vår ferske ansiktsmaske Love Lettuce og i vår fornyende toner Breath of Fresh Air


Dette er bare noen få av våre favoritt-ingredienser i mange av våre produkter som vil hjelpe deg å bekjempe vinterhud-problemer. Med skikkelig pleie og daglig tilsyn vil du bli lystig til sinns og huden din tilfreds – hele vinteren gjennom! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar