mandag 17. november 2014

Hvordan velge riktig sjampo?

Vår historie har dype røtter i trikologien – studien om hår og hodebunn. Mark Constantine, LUSH med-grunnlegger og produktoppfinner, er opplært trikolog og hans profesjonalitet i å lage ferske hårprodukter for alle typer hoder gjør at det å velge en sjampo hos LUSH virkelig er en spesiell opplevelse!


Vi har laget 17 forskjellige sjampoer – inkludert en tørrsjampo – hver enkelt med sin egen vakre blanding av ferske, effektive ingredienser.
«Jeg antar at det vi prøver hos LUSH er å lage produkter som får håret ditt til å gjøre som du vil. Det er ingen harde eller faste regler», sier Helen Ambrosen, med-grunnlegger og produktoppfinner.
Vi setter ikke hår i bestemte kategorier som ‘tørt’, ‘normalt’ eller ‘fett’, i stedet velger vi å prioritere ingredienser og effekten de har på håret og hodebunnen, og det har resultert i mange forskjellige sjampoer! Les videre for noen tips om hvordan du velger den riktige for deg.


Hvis håret ditt trenger et styrkende løft, spesielt hvis det er langt, brekker lett eller ofte får varmebehandlet styling, ønsker du å finne proteinrike ingredienser for å gi næring. Olivenolje styrker hårstråene og hindrer at de brekker, og olivenolje finner du i vår Rehab sjampo. Curly Wurly, vår kokosnøtt-sjampo, er fullstappet av mykgjørende smør og oljer, i tillegg til proteinrike egg fra økologiske og frittgående høner. Cynthia Sylvia Stout inneholder økologisk og vegan øl, et middelaldersk middel for å gjøre håret glatt, strekt og glansfullt!


Innebærer din perfekte hårdag sprett og volum? Da trenger du en sjampo laget med vårt favoritt volum-middel, nemlig havsalt! Big sjampo er full av havsalt, sjøgress, sitrusoljer- og juicer for masse løft og skinn. Fjerner effektivt rester av skitt og olje fra hodebunnen og håret, og gir på den måten livlighet. De pikante fruktjuicene i sjampoen I Love Juicy f.eks., er effektive rensende ingredienser. Daddy-O sjampo klargjør også med sitt havsalt, limeolje og sitron-uttrekk, og gir en lett, bekymringsløs følelse.


Leter du etter noe fuktighetsgivende? Prøv Blousey. Med sine ferske bananer og blandingen av mykgjørende plantesmør holder håret hydrert med en herlig følelse. Den er også mild nok for fargebehandlet eller skjørt hår. Godiva, vår bestselgende 2-i-1 sjampobar, er full av økologiske smør og oljer, og en nydelig sjasmin-duft for smidig hår. Dersom du liker mykt hår og en lett følelse, så er Fairly Traded Honey et godt valg, med 50 % leskende honning og 25 % linfrø-uttrekk er den i tillegg selv-konserverende.


Sunt hår starter ved røttene! Hvis hodebunnen din er belastet eller ute av balanse, rekk hånden ut etter Jumping Juniper sjampobar. Einerbær, lavendel- og rosmarinolje hjelper å balansere en temperamentsfull hodebunn. New sjampobar, med sine krydrete og stimulerende oljer av kanel, peppermynte og nellik, er laget for å oppmuntre til ny hårvekst. Hvis du plages av kløende og irritert hodebunn, så er Soak and Float laget for deg! Cade er en røykaktig og rensende eterisk olje, som sammen med rose og lavendel beroliger trøblete hud.

Enten du bruker kun en sjampo om gangen eller liker å ha et utvalg å velge mellom etter hårets humør, så er vi her for å støtte deg med over 40 års ekspertise i hårpleie.

Fremdeles ikke sikker på hvilken sjampo du skal velge? Besøk din lokale LUSH-butikk for en konsultasjon eller kontakt oss på sporsmal@lushnorge.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar