fredag 14. november 2014

Mørkere hår for høsten? Prøv henna!

Natteluften føles frisk og det knaser løv under føttene våre… høsten er godt i gang!


For mange av oss betyr høsten et årlig ritual hvor vi farger bort solblekede lokker til fordel for en dypere og rikere tone mer passende for de kjøligere månedene. Hvorfor ikke prøve en naturlig plantebasert hårfarge som faktisk er bra for håret ditt i år?


Det er fullt mulig å få vakkert hår naturlig med våre hennafarger. Disse vakre sammensetningene av henna, indigo, fair trade kakaosmør og urter er testet ut i mer enn tre tiår og er formulert slik at det etterlater håret ditt vakkert farget, skinnende og veldig mykt uten bruk av skadelige kjemikalier. Vanlig hårfarge gjennomsyrer hvert hårstrå og ødelegger teksturen med kjemikalier, mens henna dekker hårstråene uten å trekke inn, slik at hårstråene er like hele etter behandling. De pleiende ingrediensene gjør håret mer mykt og gir merkbart mer glans, og du sitter også igjen med følelsen av å ha fått en litt fyldigere hårmanke.

Vår henna kommer i fire vakre farger, så uansett hvordan din ideelle høstfarge er, finner du det her. Hvis du ser etter en blank og kjølig farge mot det svarte, så er Caca Noir den du bør velge. Caca Brun gir håret ditt en mørk sjokoladebrun farge, mens Caca Marron gir en varm og rik kastanjebrun tone. Caca Rouge, som er vår skarpeste rød, vil gi lokkene dine et vell av flammende selvtillit. Om du ønsker en mellomting mellom to av disse fargene, så går det helt fint å mikse de sammen. Siden henna er en naturlig plantebasert farge, så vil resultatet variere basert på fargen du hadde før påførselen av henna. Generelt sett, jo lysere hår du hadde i utgangspunktet, jo mer levende og varmt vil resultatet bli. 

Dersom du ikke har brukt henna før, sjekk denne instruksjonsvideoen som butikksjef og henna-entusiast Nicola har laget. Hun tar deg gjennom steg for steg og gir deg tips for hvordan du kan gjøre dette på best mulig måte og samtidig få et glimrende resultat:


Straks du har fått vakkert farget hår for høsten med LUSH henna, prøv vår Jasmine and Henna Fluff Eaze hårkur mellom hver hårfarging for å holde fargen frisk og levende. Den er fylt med næringsrik brasiliansk nøtt- og jojobaolje for en dyp fuktighet og som holder håret skinnende og mykt, pluss at den sexy sjasmin-duften vil få hoder til å snu seg etter deg! Bruk den enkelt ved å fordele den i tørt hår, la den virke og gjøre sin magi i 20-30 minutter, før du vasker ut og styler som normalt.


Har du fremdeles spørsmål om våre hennafarger? Send spørsmålene dine til sporsmal@lushnorge.no eller kom innom en av våre butikker for en privat konsultasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar