fredag 21. november 2014

Konkurranse!Julen er kommet til LUSH og vi er så begeistret for det at vi ikke greier å skjule det! I år har produktoppfinnerne funnet opp massevis av nye produkter og gaver spesielt laget for julehøytiden, og de har virkelig overgått seg selv med en herlig rekke av festlige godbiter - og de er så unike at det bare kan være hos LUSH!

Hva er din helt spesielle julefavoritt og hvorfor?

Legg igjen svaret ditt i kommentarfeltet under og bli med i trekningen av en Cosy Christmas gaveeske til en verdi av kr. 339,-

NB! Dersom du har en julefavoritt fra et tidligere år kan du nevne den istedet.

Trekning skjer fredag 5. desember.

7 kommentarer:

 1. So White er min julefavoritt! Jeg har hatt disse bathbombsene i flere år, og er bestandig på min julehandleliste. Den friske eplelukten er til å dø for! Epler er kanskje ikke det man forbunder med jul, men denne har blitt en juleklassiker for meg. Jeg bruker å kjøpe opp en god del av disse bathbombsene for å ha på lager for resten av året, men jeg greier ikke å spare på disse siden de lukter då utrooolig godt! So White shower gel anbefales også, men bathbomben er min favoritt siden det blir en nydelig farge på vannet.

  SvarSlett
 2. Jeg elsker Snow Fairy shower gel pga den utrolig søte lukten og ikke minst, pakkingen! :)

  SvarSlett
 3. Min julefavoritt fra lush må være Yog Nog.
  Jeg er utrolig svak for krydderlukter og "mat-aktige" dufter, så denne kremede, krydrede såpen som minnet litt om krydderkake på huden ble en umiddelbar vinner hos meg! En annen favoritt er Hot Toddy, som også lukter deilig krydder!
  -Kristine

  SvarSlett
 4. Jeg må vel si at Snow Cake-såpen er min absolutte favoritt blant jule-sortimentet!
  Den varme marsipanlukten vekker alltid julestemningen min hos meg. Dette, kombinert med det utrolig søte designet, gjør at den blir å havne på ønskelisten min hvert år til den går ut av produksjon. :)

  SvarSlett
 5. Skulle ikke trekningen være 5. desember?

  SvarSlett
 6. Beklager sen trekning! Vinneren av 1 stk. Cosy Christmas gaveeske ble Amalie Hansen - vi gratulerer! Send oss din adresse til: elin@lushnorge.no

  SvarSlett