mandag 1. desember 2014

Det er noe som trekker oss alle mot LUSH; våre sanser!

Det er viktig for oss å bruke sansene når vi skal velge oss et produkt fra LUSH’ sortiment, men det er også viktig for våre oppfinnere når de skal utvikle et nytt produkt. Våre oppfinnere er inspirert av bl.a. utsikt (solnedgang i Australia), smak (crème brulee dessert) og lyder når de lager noe nytt.  Musikk har alltid vært viktig for LUSH og deres produktutvikling, og mange av våre bestselgere er funnet opp etter inspirasjon av kjente sanger og artister, og ofte fordi sangen betyr noe spesielt for oppfinneren. De lytter normalt til musikk i laben mens de jobber, så det er kanskje ingen overraskelse at musikk konstant har vært en kilde til inspirasjon opp gjennom tiden.

Her har vi samlet 6 LUSH-produkt du kanskje ikke visste var inspirert av musikk:


Sex Bomb – Rett inn som nummer èn er verdens mest berømte LUSH badebombe, som ble gitt navnet av en ung kunde gjennom en konkurranse. Inspirert av Tom Jones’ sang Sex Bomb er denne badebomben ‘made for lovin’. Pakket full av alle sensuelle og avslappende oljer vi kunne finne, inkludert salvie, sjasmin, ylang ylang og til og med soyamelk, slik at du kan trå ut av badekaret glatt og sexy, og full av selvsikkerhet. Akkurat som musikeren den er inspirert av, har Sex Bomb blitt en massivt populær prisvinner! 


Blue Skies and Fluffy White Clouds – Da LUSH først startet opp i begynnelsen på 90-tallet, var trance og elektronika veldig populære musikkgenre. En dag lyttet Mark (med-gründer og oppfinner) til The Orb sin sang Little Fluffy Clouds i laboratoriet og tenkte “Jeg kan lage en boblebit akkurat slik. Jeg kan gjøre vannet blått som himmelen og så kan boblene være de myke, hvite skyene. Hvis jeg putter patchouli, frankincense og andre herlige hippi-oljer oppi, vil vi få et elektronika-bad”. Det virket faktisk veldig bra og den har vært meget populær siden.

Karma Komba- Massive Attack fans vil nikke gjenkjennende til singelen Karmacoma fra deres andre album Protection. Vi visste vi måtte bruke Karma i navnet siden denne baren inneholder den klassiske LUSH-parfymen Karma med patchouli, sitrongress og appelsinolje. Pluss, Karma Komba vil løse ut flokene slik at du kan kjemme (eng: comba) det lettere. Massive Attack har vunnet noen priser opp gjennom årene, og det har også våre massasjebarer - inkludert Best Green Packaging Award i 2008. Ikke noe er mer miljøvennlig emballasje enn ingen emballasje i det hele tatt!


Sympathy for the Skin – La oss presentere Sympathy for the Skin for dere, med ferske moste bananer, mandelolje og vaniljestang-uttrekk, perfekt for å holde huden myk og fuktighetsbevarende hele dagen. Vi visste denne rike kremen ville være sympatisk mot hudproblemer, så vi kalte den opp etter sangen Sympathy for the Devil av The Rolling Stones. Sympathy for the Skin har vi hatt over et tiår og er blitt en elsket klassiker.

Strawberry Feels Forever – Dette er kanskje en av de mest åpenbare sangreferanser, nemlig Strawberry Fields Forever av The Beatles. En klassisk sang for vår ferske jordbær- og hibiscus massasjebar, som tar deg til det spesielle stedet hvor ingenting er virkelig og hvor det er ingenting å bekymre seg over. Vi elsker måten sangen får oss til å føle, akkurat som om vi driver avgårde til en annen verden, og det er nettopp noe en god massasje burde få oss til å føle. Perfekt. 


It's Raining Men – Nå får du den deilige honning- og toffee-duftende såpestykket Honey I Washed the Kids i flytende dusjsåpe også. Å skumme seg inn med denne honningvasken i dusjen fikk oss til å ha lyst å synge God Bless Mother Nature! Halleluja!, og slik var det at The Weather Girls inspirerte oss til navnet It’s Raining Men. Vi liker å tro at oppfinneren byttet om på formelen slik at hver enkelt person kan finne sin perfekte dusjsåpe!

Det er altså ikke tilfeldig at produktene til LUSH heter det de heter. Neste gang du er i butikken eller bruker dine personlige favoritter, se om du ikke greier å tolke navnene og hva de betyr. Det er faktisk veldig gøy! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar