fredag 5. desember 2014

Lær deg Knot Wrap!
Gjør dine gaver ekstra spesielle ved å pakke dem inn med gjenbrukbart knot-wrap (eller nytteknytte som vi kaller det på norsk). På denne måten unngår vi masse unødvendig papiravfall, samtidig som en heldig mottaker får en ekstra gave med på kjøpet. Knyttene kan nemlig brukes om igjen til gaveinnpakning, som skjerf, belte eller til og med en veske.

Knot Wrap kommer fra den tradisjonelle japanske metoden Furoshiki, brukt til å transportere klær, gaver eller andre ting. Selv om dette fremdeles er populært i Japan har bruken av det minket på grunn av det moderne kravet om plastposer. De siste årene har den japanske miljøvernministeren organisert flere kampanjer for å fremme bruken av Furoshiki igjen, for å sikre miljøvern i Japan og resten av verden.

LUSH har for lenge siden sluttet å pakke inn produkter for kunden i vanlig gavepapir. I stedet har vi massevis av skjerf med mange flotte motiver å velge mellom, og våre ansatte har lært seg noen metoder å pakke inn. Våre skjerf er spesielt laget for LUSH, enten av gjenvunnet plastflasker eller økologisk bomull. I tillegg selger vi vintage skjerf, brukte skjerf som er blitt samlet inn.

Guru av knot-wrapping, Dan fra LUSH Liverpool Street, demonstrerer for deg noen effektive teknikker som gjør at gaven din stikker seg ut fra mengden, og dette er bare en liten del av måtene å pakke inn på! Du finner flere metoder ved å søke på ‘knot wrap’ eller ‘furoshiki’ på YouTube.
 Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar