mandag 29. desember 2014

5 måter å bruke ditt nytteknytte på!

Forhåpentligvis var du heldig nok og mottok en LUSH gave pakket inn i et skjerf denne julen, eller kanskje du har liggende noen skjerf pakket bort i klesskapet ditt som venter på å komme ut i dagslys? Sjekk ut 5 av våre favorittmetoder å bruke disse gjenbrukbare skjerfene på!

1. Knytte rundt halsen


Brett skjerfet ditt i to og lag en triangelform, rull det deretter sammen til et smalt bånd. Knytt det løst rundt halsen som et tøft tilbehør til hvilket som helst antrekk.

2. Tilbehør til håndvesken


Frisk opp en enkel håndveske eller handlenett ved simpelthen å knyte ditt skjerf rundt det ene håndtaket. Det frisker opp antrekket ditt, samtidig som det kan komme til nytte for å samle håret (se nummer 3) eller bli brukt som et ekstra handlenett (sjekk ut nummer 5). 

3. Klassisk hårbånd


Brett ditt nytteknytte i to for å få en triangelform, rull det deretter sammen til et bånd med cirka 3 cm bredde. Glatt håret ditt ned, plasser skjerfet rundt kronen på hodet ditt og knytt endene sammen bak med en dobbelknute. Tøft!

 4. Western-inspirert skjerf


Brett skjerfet i to til et triangel, legg deretter trekanten ned mot brystet ditt og knytt endene sammen i nakken. Ekstra fint om du har et skjerf med et flott motiv på!

5. Veske med lukning 


Dette er en spesielt smart måte å benytte ditt skjerf på! Ta med nytteknyttet ditt på shopping, knyttet sammen til et praktisk og tøft handlenett dersom du trenger ekstra plass til varene dine. Sjekk ut vår steg-for-steg video for å lære hvordan. Enkelt, tøft og ikke minst miljøvennlig!
Har du andre måter å bruke dine skjerf på? Del dine tips her med oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar