mandag 15. desember 2014

Nytt! Nye sjampobarer

Kvitt deg med flasken og gå for baren! 6 nye sjampoer i fast form fra LUSH.De er uten emballasje og konservering, og hver sjampo tilsvarer 3 flasker med flytende sjampo! Det betyr at du både sparer penger og hjelper miljøet på samme tid. Vi har mange sjampobarer fra før, og her får du altså hele 6 nye i tillegg.
Lanseres i våre butikker i dag!


Styrk og plei håret med andiroba-olje, en ny olje vi bruker fra den brazilianske regnskogen, og løft humøret ditt med solrik appelsinolje. 
Kr. 101,-


Liv opp håret ditt med denne milde sjampoen ideell for fargede lokker. Med kaffe og smeltet henna for glans. Selv om den ikke farger håret ditt, er den et godt valg for mørkt farget hår da den pleier og får fram de klare tonene.
Kr. 153,-


En honning-sjampo laget med vår bestselgende søte toffee-duft, for mykt og skinnende hår med litt løft. Med 5 % Fair Trade honning får håret fuktighet og blir mykt uten at det blir flatt.
Kr. 101,-


På leting etter sterkere, mer skinnende og mykt hår? Prøv denne søtt-duftende baren (samme duft som Rose Jam boblebit) stappfull av arganolje.  Ideell for de med lysere hårtoner.
Kr. 123,-


En mild sjampo med kvernede mandler for eksfoliering av hodebunnen, mykgjørende havremelk og massevis av lavendel (dufter som Lush’ Twilight badebombe) for å sende deg til drømmeland. Ideell for barn og unge som vasker håret før leggetid.
Kr. 92,-


Siciliansk sitronolje, oliven og rosmarin gjør den til gudfaren over alle sjampoer for skinnende hår, mens popping candy etterligner mafia-skyting! En skikkelig sitrus sjampobar som etterlater håret skinnende rent.
Kr. 101,-


For mer informasjon om de nye sjampobarene, besøk en av våre butikker for personlig veiledning eller send en e-post til: elin@lushnorge.noIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar