fredag 19. desember 2014

Vi elsker å bade!

Vi elsker å bade og vi elsker å bruke vakre, velgjørende ingredienser i våre badebomber, for å løfte humøret ditt og fylle dagen din med dufter!

Begrepet ‘aromaterapi’ ble funnet opp i 1937 av en eminent fransk kjemiker ved navn René-Maurice Gattefossé. Historien forteller at han en dag i hans laboratorium stupte sin brente hånd ned i beholder med lavendelolje i stedet for vann. Overrasket over hvor raskt oljen helbredet huden, begynte han å forske på medisinske fordeler andre eteriske oljer har på hud og sinn, og han ga ut boken Aromathérapie: Les Huiles Essentielles, Hormones Végétales. Konseptet aromaterapi ble født.

Mo Constantine, en av Lush med-grûndere, fant opp badebomben for mange år siden (i 1989 for å være nøyaktig), og helt siden vår første kom til har vi ikke stoppet vår utforskning i verdenen av badebomber.


Å finne opp nye produkter er en del av det vi gjør – over tid – og badebomber har blitt et synonym med Lush, og et symbol på hva vi mener med innovasjon. En badebombe er ikke bare en måte å pleie huden din med nydelige plantesmør og eteriske oljer, den skaper også en unik badeopplevelse fylt med herlig oppløftende parfymer og klare farger. Vi henter mye av vår inspirasjon fra aromaterapien og hvordan eteriske oljer kan påvirke både sinnet og kroppen.

Nå har vi tatt ting enda lengre og inn i det ville verdensrom, farger, lyder og enda flere dufter. Sett vekk pliktene, ta et varmt, avslappende bad og bli med oss!  


Visste du dette?

Jo ferskere de er, jo mer bruser de! Vi bruker også sjenerøse mengder av eteriske oljer for å lage parfymer, noe du vil merke godt hver gang du tar et bad.

Da Mo først kom opp med ideen om badebomben, var det ikke bare for å lage skummende og brusende bad, men for å vinne over et seriøst problem noen mennesker har med vaskemidler i badevann. Barn under sju år og mange kvinner bør ikke bruke boblebad altfor ofte, selv ikke våre, fordi det kan irritere urinrøret.


Lush var de første med å bringe litt luksus til kjedelige bad, med humørstyrkende parfymer, blomsterblad, farger, mykgjørende smør – alle slags overraskelser for å gjøre badeopplevelsene verdig å bruke på din hardt opptjente fritid. Våre brusende, ikke-skummende bad er laget med eteriske oljer som er spesielt valgt ut for lyse opp din hverdag og løfte humøret ditt.

For å se hele vårt utvalg av badebomber, oppsøk din nærmeste butikk eller besøk nettbutikken vår http://www.lushnorge.no/butikk/bad/badebomber
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar