fredag 12. juni 2015

Honningens kvaliteter

Honning er en søttduftende, klissete og flytende masse laget av honningbier. Biene samler nektar fra blomster og planter, bringer det tilbake til kolonien og gjør det om til honning. Fargen, duften og kvaliteten på honningen bestemmes etter kilden nektaren kommer fra. Det er bevist at honning inneholder nærende, antibakterielle, antiseptiske, antioksiderende og soppdrepende substanser, og er derfor bra både å spise og ha på huden. Honning bærer også med seg de medisinske kvalitetene fra plantene og urtene nektaren er hentet fra.Honning har vært brukt som hudsalve i over 2000 år på grunn av sin antiseptiske natur. Den tilfører og bevarer fuktighet naturlig og er derfor bra som pleie til hud og hår. Ufortynnet er honning selvkonserverende og holder seg like fin over flere år, selv om den kan krystallisere seg (en naturlig prosess som kan reverseres med litt varme). Dette betyr at vi kan bruke den i våre produkter i stedet for syntetiske konserveringsmidler.

LUSH bruker mange typer honning i sine produkter. Honningens svært fuktighetsgivende og antibakterielle egenskaper hjelper til med å rense huden skikkelig og er tilsatt flere av våre dusjsåper og badeprodukter. Den er beroligende og passer godt til den delikate ansiktshuden og er også veldig beskyttende i våre leppepomader og renser.Smør leppene dine med hvit sjokolade, søt honning og mykgjørende plantesmør og få myke, fristende og smakfulle lepper! Beskyttende og pleiende.

Vekk opp huden din med denne ferske masken som inneholder fennikel, ingefærrot, persille og koriander som avgifter og stimulerer, limejuice som renser, og mandelolje og honning som beroliger og gir fuktighet.

Den mest snille rengjøringskrem som noen gang er laget! Med nærende og beroligende ingredienser som mandelolje, rose, bivoks og honning renser den effektivt alle hudtyper på en skånsom måte.

En honningsjampo i fast form laget med vår bestselgende søte toffee-duft, for mykt og skinnende hår med litt løft. Med 5 % fair trade honning får håret fuktighet og blir mykt uten at det blir flatt.

Sjampo med massevis av honning, på grunn av honningens gode effekt på håret. Denne er for deg som ønsker mykt og fyldig hår. Den egner seg også perfekt til deg som har sensitiv hodebunn.

Et godt dykk ned i et badevann med badebomben Honey Bee vil berolige og rense huden takket være en herlig blanding av fuktighetsgivende og antiseptisk honning, avkjølende aloe vera og rensende rhassoulleire.

Når kroppen din skriker etter litt oppmerksomhet, vil It's Raining Men komme til unnsetning. Herlig toffee-duftende dusjsåpe med antiseptisk, fuktighetsbevarende og beroligende honning, mykgjørende nypeolje og bergamot- og søtappelsinolje som løfter humøret.

En karamellduftende såpe som løfter humøret og beroliger huden. Mild nok til å brukes på små barn og er perfekt til å bruke på hele familien. En bestselger!

En massasjebar for de som elsker søte dufter! Vi har tilført mandelolje til basen av kakao- og sheasmør for at den enkelt skal smelte på huden og gi masse fuktighet. Honningen og kjernen av kakao vil gjøre at huden din dufter nydelig.


Dette er bare et utvalg av våre produkter med denne herlige, søte og klissete ingrediensen, du finner flere ved å søke på 'honning' på vår nettside. Les også om vår kampanje "Ingen bier - ingen mat" som omhandler den store humle- og biedøden, og hva vi alle kan bidra med for stoppe denne utviklingen, for bier er livsviktige for mennesker, planter og dyr!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar