mandag 1. juni 2015

Tips: Få lekre sommerlegger!

Åh, sommertid, sesongen for grilling, utendørskonserter, dager på stranden og bare legger… Shorts, kjoler, badedrakter og skjørt viser fram beina dine når temperaturen stiger, så her har vi noen tips til deg for myke og glatte legger som vil få selveste Tina Turner misunnelig!  


1. Eksfoliering

Når vi snakker om eksfoliering, så mener vi skrubb, og våre har de fineste og naturligste ingredienser. Regelmessig eksfoliering er viktig, uansett om du velger å barbere leggene eller ikke, fordi det forsiktig fjerner laget med død hud som er klar for å falle av. Om du barberer deg, vil skrubben hjelpe deg å fjerne døde hudceller som bygger seg opp rundt hårsekkene og fører til inngrodde hår – au! Dessuten vil det å fjerne død hud og ujevnheter også føre til en finere og jevnere sommerfarge. For en forfriskende polering, sjekk ut vår Sugar Scrub! Pakket full av ingefær, fennikel og sukkerkorn vil den skrubbe bort alt du ikke ønsker skal være der og få hoder til å snu seg etter deg når du spaserer ned gaten. Andre favorittskrubber inkluderer vår bestselgende Ocean Salt ansikts- og kroppsskrubb og hvilken som helst av våre eksfolierende renser og nydelige bodybutters.

2. Barbering

Eller ikke! Vi mener at litt hår skremmer ingen, men om du velger å barbere, vær sikker på at du bruker en mild barbersåpe som D’Fluff. Den er laget av en nydelig blanding av friske jordbær, kakaosmør, kokosolje, gylden sirup og eggehviter, og har en myk og fluffy konsistens. Barberkremen Ambrosia er også perfekt å bruke, med næringsrike og beroligende ingredienser som havremelk, kamille og honning, og vil berolige den mest sensitive hud etter barbering. Hele vår kolleksjon av barberkremer passer også for hårete menn, så del dem med kjæresten! For grovere hårvekst anbefaler vi mer smør-baserte kremer da, slik som Prince og Dirty.

3. Fuktighet

 Det er alltid viktig å holde huden hydrert, noe en enkelt kan gjøre ved å drikke masse vann hver dag og smøre huden med en god fuktighetsgiver. Vår Vanilla Dee-Lite bodylotion er laget med en forfriskende base av kokosnøttvann- og olje, og har fersk kiwi blandet inn, noe som gjør den effektivt absorberende og man unngår den klissete følelsen. Pluss, du vil dufte av herlig vanilje takket være ekte tilsatt vaniljeekstrakt. Om du foretrekker fuktighet i fast form, prøv en av våre massasjebarer. Basen av kakao- og sheasmør smelter i kontakt med huden og et enkelt drag nedover hvert bein vil gi deg all den fuktigheten du trenger.


4. Black Stockings

Vi vet at ingen ønsker å gå med strømpebukser om sommeren, det er derfor vi har oppfunnet Black Stockings! Denne baren i fast form med kobberpigment gir perfekt sommerglød til huden din. Bare gni den på, smør utover og du er klar! Den er perfekt til å jevne mørkere hudtoner eller å gi bleke legger en nydelig sommerfarge.


5. Kroppspudder

I sommervarmen kan et kroppspudder hjelpe deg å holde deg tørr og kjølig. Sjekk ut vår Silky Underwear. Med denne lille flasken unngår du gnissing og gnaging som følge av svett hud, kun med et lite dryss. Den er laget med fint revet kakaosmør blandet inn i basen med absorberende pudder. Dryss litt rundt lårene dine og gni det inn, det vil gjøre huden din kjølig, myk og glatt!

Forhåpentligvis vil disse tipsene hjelpe deg med å få det meste og det beste ut av sommeren, for, før du aner det vil vi nok en gang dele våre 5 enkle tips om hvordan overleve enda en vinter! Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar