mandag 24. august 2015

5 steg til ny og forfrisket hud

Sol, vind, saltvann og klorvann… Ansiktshuden din har måttet tåle mange påkjenninger i løpet av sommeren og du føler deg kanskje litt gusten og tørr. Huden eldes raskere om man ikke tar grep og gjenoppretter balansen. Føl deg ny og flott med vårt 5 stegs program som vil hjelpe deg å friske opp sliten sommerhud – en real selvpleie med dyprens og fuktighetsbehandling som vil gjøre huden glødende og myk, uten å fjerne den friske fargen du har opparbeidet deg gjennom sommermånedene. Som ekstra bonus får du litt avslappende egentid som er verdifull i en travel hverdag!


Steg 1
Begynn med en Ultrabland massasje. Varm en liten mengde Ultrabland i hendene og stryk fingrene over kjeven, over nesen og over pannen. Gjenta et par ganger for så å avslutte med å massere tinningen forsiktig. Disse teknikkene hjelper deg å slappe av og stimulerer de dypere lagene av huden din. Ultrabland fjerner i tillegg døde hudceller, skitt og fett, og gir en dyprens. Når du er ferdig, fjern rensen med varmt vann og en vaskeklut.


Steg 2
Legg en Toner Tab i en bolle med dampende varmt vann. Bøy ansiktet over bollen og legg et håndkle over hodet for å la dampen levere sine antioksidanter og vitaminrike eteriske oljer til huden din. Damping er en skånsom måte å dyprense huden din på. Når tabletten har brust seg ferdig, fjern håndkleet og klapp ansiktet forsiktig tørt. Når vannet er avkjølt, kan du holde det i en sprayflaske i kjøleskapet i opptil en uke for en forfriskende dusj.


Steg 3
Varm Full Of Grace Serum i hendene, og plasser deretter håndbakene på haken. Masser over kjeven og end opp med fingrene på ørene. Gjenta over nesen og over pannen. Gjør dette så mange ganger du vil! Full of Grace er laget med nærende murumurusmør og beroligende eteriske oljer for å gi huden en konsentrert dose av fuktighet og næringsstoffer.


Steg 4
Uten å fjerne Full Of Grace, bruk din favoritt ferske ansiktsmaske. Ved å massere ansiktet med serum før du påfører din ansiktsmaske, vil du stimulere huden og forberede den til å motta alle næringsstoffene masken har. Glatt en god mengde av masken over hele ansiktet, men pass på å unngå områdene rundt øynene og munnen. Len deg tilbake og slapp av, la masken virke i ca. ti minutter og fjern den deretter med varmt vann.


Steg 5
Gi ansiktet ditt et par forfriskende dusjer med toneren Breath Of Fresh Air som beroliger sommerbrent hud og tilfører næring, og følg opp med din favoritt fuktighetskrem. Masser din fuktighetskrem over kjeven, slutt med fingrene på ørene og gjenta over nesen og over pannen.

Voila! Huden har nå gjennomgått en forandring og kjennes ut som ny. 
Nå kan høsten (og alt annet) komme!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar