Sommeren kom sent, men godt! Når temperaturen stiger og
det er for varmt for kroppen å håndtere det, så må du finne ut en måte å
avkjøle deg på. Vi har fått en Curly Wurly-inspirert oppskrift på iskrem som hjelper
deg å få ned temperaturen, enten du sitter ute på terrassen, på balkongen eller deltar på en sommerfest.
Curly Wurly sjampo bidrar til å temme bruset hår og gjøre det
skinnende med en gigantisk porsjon av kokosmasse og kokosolje. Det er denne tropiske
ingrediensen som ga oss inspirasjon til disse deilige ispinnene! Du vil nok
helt sikkert ønske å doble oppskriften fordi disse er så utrolig gode - de vil definitivt
ikke vare lenge i fryseren! Nevnte vi at de er enkle å lage? Det er gjort på 1-2-3!
Nok til: 6 ispinner, men vi brukte store former.
Om dine er mindre vil du bare få mer ut av denne oppskriften!
Tid: 5-7 minutter å lage; omtrent 8 timer i fryseren
Her er det du trenger:
- Gjenbrukbare ispinneformer (eller andre frysbare former/glass
du kan finne + ispinner)
- En blender eller food processor
- ½ kopp revet kokosnøtt (gjerne fersk)
- 1 boks kokosmelk
- ¼ kopp sitronjuice
- 1 medium ananas
- En blender eller food processor
- ½ kopp revet kokosnøtt (gjerne fersk)
- 1 boks kokosmelk
- ¼ kopp sitronjuice
- 1 medium ananas
Steg 1
Del din ananas i to, fjern skallet og den harde kjernen i midten
og kutt frukten opp i biter. Ha
bitene opp i blenderen eller kjøkkenmaskinen.
Steg 2
Tilfør kokosmelk og sitronjuice, og kjør alt sammen til en
fin puré i maskinen.
Steg 3
Tilfør så kokosmassen og miks det for hånd med en sleiv
eller slikkepott.
Steg 4
Fyll opp formene med røre og plasser dem i fryseren. Det tok
våre ispinner omtrent 8-10 timer å fryse helt.
Dette blir helt klart en favoritt for små og store! Nyt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar