mandag 10. august 2015

Tips: Lag den perfekte utendørs overnattingsfest!

Å tilbringe mest mulig tid utendørs betyr å utnytte sommeren til det fulle. Denne sommeren tar vi venneovernattingen til nye høyder og inviterer til tidenes overnattingsfest - utendørs! 

Sjekk ut våre favoritt-tips som vil få deg utendørs og sovende under stjernehimmelen, i din egen hage. 


Gjør det koselig
Inviter dine bestevenner og gjør deg klar for en kveld med partystemning! Selv om du ikke er nødt til å dekorere hagen din, lover vi deg at å legge ned litt arbeid og forberedelser vil gjøre kvelden enda mer spesiell og morsom. Lag noen koselige sitteområder med pledd og puter, og forbered et område hvor gjestene kan sette opp teltene sine.

Lys opp
Å henge opp noen lamper i hagen vil tilføre en herlig, myk glød etter at solen har gått ned. Lag en sti av lys (f.eks. fra teltene til inngangen på huset) for å hjelpe gjestene å finne veien rundt omkring lettere, spesielt når naturen kaller! 


Massasje, pedikyr og ansiktspleie – åh wow!
Dette er ikke den typiske overnattingen. Piff den opp med en spa-avdeling som virkelig vil skjemme bort gjestene dine. Plasser håndklær, boller med varmt vann, massasjebarer og noen av våre ferske ansiktsmasker på et bord ved siden av de myke sitteplassene. Vi har også tips for en enkel, men effektiv pedikyr som vil etterlate føtter myke og luksuriøse, linken finner du HER. Pluss, spa utendørs betyr mindre bekymring for søl. Dette bare MÅ bli en suksess!

Spis, drikk og vær glad
Om du har en grill, så kan du lage de deiligste retter på den og du kan grille nesten hva som helst! Visste du at frukt smaker ekstra søtt og karamellisert etter å ha ligget på grillen en liten stund? Lag et variert utvalg av drinker for dine gjester. Prøv gjerne noen av våre favoritt cocktails, oppskrifter finner du HER. Om morgenen, lag en enkel frokost med fersk frukt, yoghurt og frokostblanding, eller servér hjemmelagde bakte saker med valgfritt tilbehør. 


It’s showtime!
Hva er vel en overnattingsfest uten en film? Lag din helt egen drive-in kino med bare noen få ting: lån eller lei en projektor og heng stramt opp et hvitt laken eller presenning i bakhagen din. Og ikke glem lyden! Om du har en stereo eller noen gode høytalere, ta dem med ut for den ultimate kinoopplevelsen.


Du blir aldri for gammel for en overnattingsfest! Disse tipsene er enkle, morsomme og en flott måte å gjøre noe for dine beste venner og utnytte sommervarmen på. Dette vil bli en natt dere sent vil glemme!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar