mandag 4. april 2016

Det mirakuløse bodybutteret

Mykgjørende lykke i fast form

Våre blokker med bodybuttere blir ofte feilaktig tatt for å være såpe – men de er ikke til å vaske seg med! Håndlaget med naturlige plantesmør, fersk frukt og eteriske oljer vil de smøre deg inn fra topp til tå, og gi deg den mest silkemyke hud du kan tenke deg.


Naken
Når vi kan, utelater vi konserveringsmidler som typisk finnes i flytende produkter og lager produkter i fast form som hverken krever innpakning eller konserveringsmidler. Kroppskremer er et eksempel på det og vi fant opp et godt alternativ i fast form, nemlig bodybutteret, som er laget av naturlige smør, oljer, nøtter og fersk frukt. Siden det er i fast form er det også «søle-sikkert» og gjør disse til et flott alternativ til bodylotion når du er ute og reiser.

Ferske ingredienser
Når du løfter opp en bar vil du kjenne med det samme at den er laget med mykt, smeltende smør. King of Skin inneholder i tillegg ferske moste bananer og avokadoer som rehydrerer og mykgjør huden, mens uttrekk av havremel beroliger sensitiv hud og gjør den derfor perfekt til nylig barberte legger. Buffy har naturlige eksfolierende ingredienser, slik at huden din får fordelen av å bli skrubbet fri for døde hudceller og inngrodde hår, samtidig som den tilfører masse fuktighet. To-i-en!Enkel i bruk
Straks du er ferdig med din vanlige rutine i dusjen, slå av vannet, ta bodybutteret og massér den inn, og la alt det smeltende smøret og oljene hydrere huden din. Gi deretter kroppen din et lett skyll før du går ut av dusjen og klapper deg tørr med et håndkle – gjort! Du slipper dermed å søle rundt med en flytende bodylotion etter at du er kommet ut av dusjen.


Oppbevaring
Bodybutteret kan oppbevares naken på en såpekopp utenfor dusjen eller i en liten beholder inne i dusjen. Våre gjenbrukbare aluminiumesker som er beregnet for dette, men du kan like godt bruke noe du har liggende hjemme fra før.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar