fredag 1. april 2016

Hyll sjampobaren!

Liten bar, stort potensiale...


LUSH’ sjampobarer har gitt våre kunder flott hår over flere tiår. Vi er stolte over å si at vi har konvertert massevis av hardbarka sjampoflaske-tilhengere til å gå over til å bruke alternativer i fast form i stedet for, og har på denne måten spart utallige plastikkflasker og transformert vanskelig hår til drømmehår… og vi fortsetter med å revolusjonere i sjampoverdenen.


Den originale sjampobaren
For ikke så mange år siden var ideen om en sjampo i fast form praktisk talt umulig å tenke seg. Da Lush med-grunnlegger Mo Constantine og kosmetikk-kjemiker Stan Krysztal ved et uhell laget en, ble de først skuffet siden de i utgangspunktet forsøkte å lage en ny mild såpe, men dette hellet i uhellet ble første steg til den mektige sjampobaren som har revolusjonert innen hårpleie-industrien.

Hva gjør sjampobaren til et supert kjøp?
Ved å endre noe så tradisjonelt som en flytende sjampo til en bar i fast form har ført til enorme fordeler både for miljøet og for kunden.

Våre sjampobarer har totalt eliminert behovet for plastikkflasker for å lagre og distribuere et flytende produkt, og reduserer dermed enormt påvirkningen på miljøet og sparer tonnevis av plastikk fra å bli produsert eller havne på søppelfyllinga. Faktisk trenger ikke våre sjampobarer noen innpakning i det hele tatt og vi er stolte over å selge dem helt «nakne». Vi sparer også masse plass i transporten ut til distributørene og sparer miljøet for utslipp av drivstoff.


Sjampobarene er kanskje små, men de har en imponerende evne til å skumme som gjør dem utrolig langvarig i bruk. De fleste mennesker trenger bare 2-3 strøk med baren gjennom fuktig hår for å skumme godt opp, så hver eneste bar rekker til ca. 80 hårvask – og det tilsvarer omtrent to til tre 250 grams flasker med flytende sjampo!

På grunn av dens faste form er den også «søle-sikker» og gjør den til et perfekt produkt å ta med på reise, og du trenger heller ikke bekymre deg i sikkerhetskontrollen på flyplassen. Den er også super å ta med på trening! Siden den er omtrent fem ganger lettere og smalere enn en sjampoflaske vil du ha ekstra plass i vesken til andre ting. 

Under stadig utvikling
Over mange år nå har de delikate urteblandingene i våre sjampobarer pleiet hår og hodebunner over hele kloden, men takket være tilbakemeldinger (og noen ganger klager) fra våre kunder har våre oppfinnere konstant forsøkt å forbedre det de har laget. De har flittig eksperimentert i sitt laboratorium, skapt nye formuleringer og har endelig lansert sin nyeste serie av splitter nye sjampobarer.


Forbedring av den klassiske
Den siste gjenoppfinnelsen av sjampobaren har resultert i en mindre prosentdel av SLS; skummiddelet som holder lokkene rene, men som kan virke litt uttørkende på håret. De har i stedet utviklet oppskrifter med økte mengder av milde, fuktighetsgivende ingredienser som agar agar sjøalgegelé, grønnsaksbasert glyserin og jojobaolje, og de har brukt hele, ferske ingredienser som økologiske appelsiner, olivener og sitroner for deres næringsrike kvaliteter og fordelaktige effekter på håret.

Ønsker du også å delta i vår hårpleie-revolusjon? Sjekk ut hele vår kolleksjon av sjampobarer og finn den som er perfekt for deg. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar