fredag 8. april 2016

Ferskpresset såpe

Når livet gir deg sitroner…

Når livet gir oss sitroner, appelsiner, lime, kiwier og mye mer, så kutter vi dem, presser dem og blander dem inn i noen av våre mest populære såper. Hvorfor? Jo, fordi når du ønsker det mest rensende, næringsrike og oppløftende produkt, så er alltid fersk best.

Layer Cake

Du finner massevis av ferskpresset fruktjuice i mange av våre såper og med god grunn! De har en naturlig evne til å rense og forsiktig fjerne olje og skitt fra huden, pluss at fersk frukt gjør kroppsvasken til en utrolig deilig duftopplevelse.

Drue, appelsin, ananas, blåbær og bringebær
Layer Cake er kanskje den saftigste såpe vi noen gang har funnet opp. Denne mangefargede paraden inneholder fem virkelige fruktjuicer: hvite druer som hydrerer, appelsin som får deg til å føle deg forfrisket og fornyet, ananas for en dyptvirkende rens og blåbær og bringebær for deres antioksidant-rike styrke som hjelper med å gi huden en nydelig glød. Det er en flott måte å starte dagen på!

Miranda

Kiwi
Et sniff på vår Miranda såpe og du ønsker ikke å stoppe. Dens berusende parfyme kommer fra all den ferske kiwifrukten den inneholder. Kiwi er full av vitaminer, faktisk finner du mer vitamin C i kiwien enn du gjør i appelsinen! Den er også stappfull av enzymer som bryter ned skitt og olje fra huden, og etterlater huden frisk og klar.

Sitron, appelsin og lime
Du vil le av svimmelhet over hvor god Sexy Peel såpe er! Ferskpresset sitrusjuicer er naturlig rensende. Fullstappet med enzymer har de nok rensende kraft til å bryte gjennom all skitt og fett på huden din og etterlate den forfrisket og ren. Og med all denne herlige sitrusen har den en duft som helt klart vil hjelpe deg med å starte dagen riktig.

Respect Your Elders
Hyllebær
Ta en bit av Respect Your Elders og skum opp med denne herlig delikate solbær-duftende såpen. Vi har pakket den full med hyllebær som vil etterlate huden din silkemyk og nydelig duftende. Hyllebær er også rike på antioksidanter og bioflavonoider som gir huden en dyp rens og holder huden beroliget og herlig myk.

   

Det er ikke bare såpene våre som er fylt til randen av kraften fra ferske ingredienser. Besøk din nærmeste Lush-butikk og finn ut mer om alle våre produkter eller send en epost til elin@lushnorge.no for å få svar på det du lurer på. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar