mandag 25. april 2016

Tips til den moderne mann!

Vi har gått gjennom en "metroseksuell" tid (tenk David Beckham rundt 1999 - glatt, vokset og bleket), og en "retroseksuell" tid (tenk deg Russell Crowe rundt ... vel, hele tiden(!) - grov, robust og hårete). Hvilken tid vi lever i nå? Vi tror et sted midt imellom. 

Økningen i menn som liker å ta vare på seg selv har skutt i været de siste årene. Det er blitt en aksept blant menn i alle samfunnslag å ha en sunn samling av kosmetiske produkter som hjelper dem å se freshe ut, og denne vanen kan virke å fortsette i lang tid fremover. Her er våre tips til produkter som alltid vil hjelpe deg å se velstelt og flott ut!


Rens
Å rense ansiktet er en perfekt måte å starte dagen på. Ta en dæsj Ocean Salt og massér på fuktig hud over det hele (men unngå øynene). Det grove havsaltet vil eksfoliere huden, tar bort død hud og løfter inngrodde hår. Avokadosmøret og kokosnøttoljen vil gjøre huden myk, mens vodkaen (ja, vodka!) og lime vil lysne og tone huden. Tipp-topp på 1-2-3!

Maske
Om Batman kan ha en, hvorfor kan ikke du? Å behandle ansiktet med en maske en gang per uke vil opprettholde sunn hud, bekjempe kviser og urenheter og gjøre deg glatt som selveste Bruce Wayne. Mask of Magnaminty er en ideell måte å avrunde din rense-rutine. Fersk peppermynte vil avkjøle og lindre huden, og stimulere blodsirkulasjonen. Kaolin gir en dyp rens og trekker ut urenheter, mens anti-bakteriell honning er den ultimate superhelt; en rensende og pleiende ingrediens som også fungerer som en naturlig konservering.

Fuktighet
Nå som du har behandlet huden din vil du beskytte den, ikke sant? Det er jobben for en fuktighetskrem. Cosmetic Lad beroliger og hydrerer med aloe vera og ferskt hvetegress, mens milde Celestial gir fuktighet med kakaosmør og mandelolje. Vanishing Cream er en krem med lavt olje-innhold, pakket full av helende heksehassel og næringsrikt sheasmør, laget for mer oljete hudtyper. Med en lang rekke av fuktighetskremer å velge mellom vil huden din fortelle deg hvilken som er best for deg. Lytt til huden.


Barbering
Enten du trenger det eller velger å barbere deg, er våt-barbering en ganske tøff erfaring for huden din å gå gjennom. Jobben våre barberkremer og -såper har er å gi et beskyttende lag mellom barberbladet og huden din, i tillegg til å mykne opp hårene. Eggehvitene og kakaosmøret i D'Fluff barbersåpe hjelper bladet å gli lett og roer huden, mens friske jordbær styrker huden og gir en frisk og deilig duft. Prince barberkrem er vår bestselger og inneholder heksehassel som trekker sammen porene og løfter hårene for en tett og nøyaktig barbering. For å beskytte huden din mot barberbladene har vi tilsatt gele fra linsefrø og rosevann for å berolige huden. En skarp barberhøvel er et utrolig viktig verktøy (skift bladene ofte) og skyll ofte i varmt vann for å rense høvelen. Dette bidrar til å gi en glatt barbering og unngår tilstopping i bladene.


Skjegg
Holder du deg unna bladene? Har du en stolt skjeggvekst å vise fram? Da har vi de perfekte produktene som vil få hårpryden din til å skinne på sitt flotteste! Skjeggvekst er en kunst og det starter med bra hud. Kalamazoo skjegg- og ansiktsvask er designet for å ta vare på huden under skjegget og mykgjør håret slik at man slipper irriterende kløe mens skjegget vokser ut. Den inneholder ananasenzymer som fjerner overflødig olje og død hud, og mandelolje, aprikoskjerneolje og jojobaolje som etterlater huden myk og hydrert. Prøv også vår R&B Hair Moisturiser, den vil gjøre skjegget ditt mykt og skinnende! Extra Virgin olivenolje styrker hårene og unngår at de brekker eller splitter seg, rikt kakaosmør gir fuktighet, mens laurbærtreolje oppmuntrer til sunn hårvekst og pleier huden under. Perfekt!

Hårpleie
Lyst på en øl? Cynthia Sylvia Stout sjampo er fullstappet med proteinrikt irsk øl som holder håret sterkt og sunt. Massér sjampoen godt gjennom vått hår, noe som vil stimulere blodsirkulasjonen i hodebunnen og gi en dyp rens. Men la oss ikke stoppe der… ikke glem å gi fukt og pleie. Du har tatt deg en øl, så hva nå med en milkshake? Ferske jordbær, honning og vanilje i kombinasjon i vår American Cream balsam, som gir fuktighet til håret uten å tynge det. Å balsamere etter sjamponering gir håret ditt en viktig mulighet til å absorbere alle dens hydrerende og styrkende ingredienser. Skyll ut og tørk med et håndkle. Bruk den hver gang du sjamponerer.


Våre hårpleie-kombinasjoner er endeløse og vi har også stylingprodukter som enkelt hjelper deg å holde frisyren på plass. Huden din, håret ditt og hodebunnen vil fortelle deg eksakt hva de trenger. Er du usikker, er det bare å kontakte en av våre flinke medarbeidere ute i butikkene eller send spørsmålene dine til elin@lushnorge.no for hjelp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar